Настільна версія
мова | язык

Брітні Спірс зірвала перший знімальний день американського шоу Х-фактор

28 Травня, 23:31

Поділитися:

Не встигла Брітні Спірс сісти в крісло судді, як примудрилася зірвати перший же знімальний день американського шоу талантів Х-фактор. Її колеги "в передчутті" катастрофи - подальшої роботи з примхливою ​​зіркою.

Співачка Брітні Спірс, яку запросили в суддівське крісло американського шоу Х-фактор, разом з Саймоном Коуел і Демі Ловато відвідали перший кастинг в Техасі - пише stars.glavred.info.

Зірка з'явилася в короткому рожевому платті і в піднесеному настрої: радісно позувала фотографам, роздавала автографи. Начебто, нічого не віщувало біди, поки Брітні не зірвала зйомки. Так, послухавши 10 виконавців, Спірс не витримала і покинула знімальний майданчик прямо посеред виступу одного з них. Джерела стверджують, що вона "втомилася і вирішила відпочити".

"Така поведінка недозволена ні для одного судді талант-шоу, - коментує джерело з оточення Саймона Коуелла. - Вона просто встала і пішла посеред шоу! Це було несподівано і дуже непрофесійно. Зйомки за участю Брітні, схоже, стануть справжньою катастрофою".
Помилковий заголовок — <hsnys Cgshc pshdfkf gthibq pysvfkmybq ltym fvthbrfycmrjuj ije {-afrnjh

28 Травня, 23:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван