Настільна версія
мова | язык

Скільки коштує прослуховування у Алли Пугачової?

28 Березня, 19:26

Поділитися:

У Москві стартував новий проект Алли Пугачевої "Фактор А". Одразу ж в інтернеті з'явилися відеоролики, а також записи у блогах, які розповідають наскільки несправедливий і проплачений увесь цей конкурс.

Як пише джерело stars.glavred.info, кореспондент популярного російського інтернет-видання вирішив перевірити цю інформацію. Журналіст став московським співаком і спробував взяти участь в конкурсі.

Прийшовши до СК "Лужники", журналіст став в загальну чергу, але за декілька годин не зміг дійти навіть до прослуховування педагогів, не кажучи вже про Аллу Пугачову. Поки кореспондент стояв в черзі, йому запропонували пройти на кастинг за гроші.

"Я вже дуже багатьох туди провів і можу допомогти тобі. Я візьму всього десять тисяч рублів. Повір, інші беруть куди більше, п'ятнадцять тисяч якщо не умієш співати, а якщо у тебе дійсно хороший вокал, то можу і тисячу доларів запросити", - розповів незнайомець.

Кореспондент заплатив і опинився в новій черзі, але вже на прослуховування до самої Алли Борисівни. Там йому теж пояснили до кого підійти, щоб його почули. Журналіст не став намагатися заспівати для Пугачової, а пояснив незнайомцеві хто він такий і навіщо сюди прийшов, той повернув йому гроші.

Звичайно, можна припустити, що Пугачова не знає про усі ці фінансові махінації, що творяться навколо неї, але не даремно говорять, що риба гниє з голови.

З усього цього можна зробити висновок, що відбір на кастингу не є професійним. Очевидці розповідають про хлопчиків і дівчаток, що від'їжджали з конкурсу на дорогих іномарках.
Помилковий заголовок — Crskmrb rjine' ghjcke[jdedfyyz e Fkkb Geufxjdjї&

28 Березня, 19:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків