Настільна версія
мова | язык

Юрко Юрченко розповів, як продюсер розводив його на гроші у 90-х

28 Березня, 19:36

Поділитися:

38-річний Юрій Юрченко разом із своєю групою "Юркеш" почав знімати музичний серіал "Каралі Карпаратівав", - пише gazeta.ua

"Це наші кліпи, які ми об'єднаємо одним сюжетом та драматургією. Перші серії скоро  йтимуть на українських музичних каналах", - розповів він.

Нагадаємо, Юрченко став популярним в середині 90-их. Тоді почав працювати із продюсерською агенцією "Територія А".

"За 200 баксів мені зняли перший кліп, який потім прокрутили по телевізору. Через тиждень заходжу в метро і не розумію, що за фігня. Чи я щось вкрав, а якщо й вкрав, то що хтось побачив? Дівчата тикали на мене пальцем і дико пищали. Навіть Альона Мозгова казала, що мої фанатки були просто навіжені. Те, що вони творили, я не бачив більше ніде. Ні на Фабриці зірок, ні за Борисенками. Хіба що за "Бітлами". Перевертали мій автобус або хотіли облити кислотою мою дівчину", - згадав він.
Співак додав, що "Територія" в його житті займає не найбільше місце.

"Мене дратує, що наприклад Саші Пономарьову 90-ті не згадують ніколи. Або Альону Вінницьку чи Лободу також не називають "ВІА-Грою". Їх сприймають як самостійних співаків, а мене всі повертають в 96-ий. Давайте тоді вернемося в дитсадок. Янукович не народився президентом. Він ходив в дитсадок, на горщик сідав".

Також Юрчекно каже, що в період своєї найбільшої популярності був голодним і бідним.
"Слава і бідність - речі несумісні. Не мав грошей навіть на метро. Тому часто після концертів в "Палаці "Україна" додому на Деміївську йшов пішки. А якось підійшов до Бригінця і запитав:
"Саша, скільки можна так працювати? Давай мені якусь хату, машину". Він пожав мені руку і каже: "Добре, але виступи там 12-го числа, бо якийсь важливий концерт". Я виступив, але він своєї обіцянки не стримав", - поділився співак.

Останньою крапкою, за словами співака, став сольник в "Палаці "Україна". "Бригінець знову сказав, що грошей нема, що ми нічого не заробили, все вийшло на нуль. Я без будь-якої сварки розвертаюся і йду. Все, "Територія А" закінчилась. Потім поїхав на місяць в Крим, виступив на декількох концертах, як Юрко Юрченко, і заробив сім тисяч доларів. Купив собі "БМВ". Це був кінець слави Юрка Юрченка. І він зник. Знаєте, скільки мені телефонували? Тури, передвибори. Всі хотіли Юрченка в хіт-базари, всяку чепуху. Я не повівся".

Останнім часом Юрченко грає разом зі своїм гуртом "Юркеш".
Помилковий заголовок — >hrj >hxtyrj hjpgjdsd? zr ghjl.cth hjpdjlbd qjuj yf uhjis e 90-[

28 Березня, 19:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван