Настільна версія
мова | язык

KOZAK SYSTEM розкривають подробиці майбутнього концерту

29 Травня, 23:25

Поділитися:

31 травня відбудеться концерт гурту “KOZAK SYSTEM” (екс Гайдамаки) в новому пабі «Бочка» на Верхньому Валу. На цьому концерті музиканти презентують нову назву та новий кліп «Шабля», знятий Сергієм Тахмазовим, за участю Дмитра Корчинського і легендарного Гатили (Валерія Чоботаря) .

Музиканти KOZAK SYSTEM розповіли про подарунки, які підготували своїм прихильникам разом з друзями та співавторами до концерту 31 травня. В цей день разом з KOZAK SYSTEM на сцену вийдуть Тарас Чубай - на пісню Рана любов, Сашко Положинський на пісню Партія Снайперів, Сергій Жадан (Бай-бай, Кохана) та Дмитро Лазуткін (Шабля). Також, разом з пабом Бочка, було вирішено зробити вільний вхід для всіх шанувальників гурту. А ще - кожний, хто прийде на концерт, отримає дисконтну картку закладу.

В планах KOZAK SYSTEM – концерти та участь в фестивалях в Україні та закордоном. А найближчим часом хлопці будуть брати участь у концертах, присвячених в Євро 2012 в Любліні та Празі, йдуть останні узгодження щодо участі гурту у концертах в Києві, Львові та Харкові.

Нагадаємо, що KOZAK SYSTEM це – Іван Леньо, Володимир Шерстюк, Олександр Дем’яненко, Сергій Борисенко, Сергій Соловій та Олександр Чаркін.

Зараз гурт працює над новою програмою, яка і буде частково презентована на концерті в Києві. Вже написано 17 пісень, Сергій Тахмазов зняв кліп на перший сингл «Шабля» з нової платівки за участі Дмитра Корчинського та легендарного Гатили (Валерія Чоботаря), робота триває. Гурт активно співпрацює з найкращими сучасними українськими поетами - Сергієм Жаданом, Юрієм Іздриком, Андрієм Любкою, Сашком Положинським та Дмитром Лазуткіним.

Com music / EMI зробив “KOZAK SYSTEM” пропозицію про запис нового альбому. Його випуск заплановано на серпень цього року. Це стане продовженням давньої співпраці, яка почалась в 2001 року – тоді гурт став першим українським колективом, з ким міжнародним лейбл ЕМІ підписав контракт, – і результатом якої стали виходи альбомів в Україні, Англії, Польщі, Німеччині, Чехії та Словаччині.

Крім роботи над новим альбомом, “KOZAK SYSTEM” активно співпрацюють з іншими відомими музикантами. Так, незабаром буде презентований абсолютно новий те оригінальний проект з Тарасом Чубаєм, над яким йде робота вже кілька місяців.

Також, продовжується співпраця з польським гуртом VooVoo, з якими музиканти познайомились у 2007 року і з того часу записали ЗОЛОТИЙ ДИСК та дали багато спільних виступів. У січні музиканти разом відкривали Стадіон у Варшаві. Зараз вже заплановані концерти цього проекту у рамках ЄВРО 2012 та обговорюється новий спільний диск.
Помилковий заголовок — ЛЩЯФЛ ЫНЫЕУЬ hjprhbdf.nm gjlhj,bws vfq,enymjuj rjywthne

29 Травня, 23:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор