Настільна версія
мова | язык

Американські медики знайшли ліки для шопоголіків

30 Травня, 00:15

Поділитися:

Диво-ліки, які допомагають людям із хворобою Альцгеймера, також стануть в пригоді тим, хто страждає на непереборний потяг до шопінгу.

Жертвами "компульсивно-покупецького розладу" частіше стають жінки. Як стверджують дослідники, він вражає 5,8% дорослого населення. Таким шопоголікам несила опиратися спокусі розпродажів, часто вони купують речі, які їм зовсів непотрібні та залазять у борги, пише Українська правда.Життя з посиланням на The Daily Mail.

Препарат "Мемантин", який лікарі призначають пацієнтам з хворобою Альцгеймера, дивним чином спрацьовує й на людях із нав'язливим потягом до шопінгу, переконалися дослідники. Добровольці, які приймали пігулки протягом 8 тижнів, стали рідше забігати до магазинів та робити менше імпульсивних покупок. За певний період часу вони проциндрили менше грошей, виявили науковці.

"Кількість годин на тиждень, присвячених шопінгу, та витрачених грошей значно зменшилася, без жодних побічних ефектів", - констатував представник команди психіатрів з Університету Міннесоти в Міннеаполісі.

Помилковий заголовок — Fvthbrfycmrs vtlbrb pyfqikb ksrb lkz ijgjujksrsd

30 Травня, 00:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день Європи

Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Євсій, Зинон, Кирило, Максим