Настільна версія
мова | язык

O.Torvald презентує нове відео

30 Травня, 23:57

Поділитися:

Історія української рок-групи O.Torvald триває.

Напередодні виступу на фестивалі Prosto Rock 2012 разом з такими мастодонтами світової сцени як Linkin Park і Garbage рокери випускають свою нову відеороботу на пісню «Без тебе». Режисером кліпу виступила молодий режисер Ольга Журба. Оператори: Никифоров Сергій, Страшний Денис. Художник: Павлова Євгенія

Це перша відеоробота з альбому «акустичних», презентованого у квітні цього року.
Женя Галіч, соліст групи O.Torvald: Пісня «Без тебе» увійшла першою в акустичний альбом. Думаю, що саме через неї і вирішили його записати. Вона створена на одному подиху, і їй зовсім не властива екранна романтика. Вона про особливу людину, яка існує в мені. Про її думки і стан. Про те, що всі речі рано чи пізно стають не потрібними, так само і люди дуже часто стають самотніми через непотрібність чи відсутність вигоди спілкування з ними. І це "сміття" захаращує наше життя, і тому ми від нього регулярно позбавляємося.

Ольга Журба, режисер кліпу: Ми хотіли на пісню «Без тебе» зняти щось душевне, і тим самим змінити ставлення людей до вітчизняного відеопродукту. Головне табу: не робити щось бульварне і еротичне, і не йти по накатаній доріжці. Ми хотіли змусити роздумувати. Більше двох тижнів збирали реквізит для кліпу, більше двох діб знімали продукт. І залишилися задоволені результатом. Це той випадок, коли кожен був на своєму місці і слідував загальній ідеї.

Мені подобається музичний матеріал групи O.Torvald і їх правильне бачення того, що відбувається.

Нагадаємо, O.Torvald - українська рок-група, яка існує вже більше 7-ми років. За цей час музиканти випустили три платівки - O.Torvald (2008), "В Тобі" (2011), «Акустичний» (2012) і відзняли 11 офіційних відеокліпів.

Найближчим часом групу можна буде побачити в Одесі на фестивалі Prosto Rock (12 червня), в Польщі на фестивалі EKOlomyja (7 липня) і в Києві на фестивалі Global Gathering, де група разом з DJ Tapolsky представить dubstep програму.
Помилковий заголовок — Щ/Ещкмфдв ghtptyne' yjdt dsltj
30 Травня, 23:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора