Настільна версія
мова | язык

Гурт Mirami розкриває свої мрії у кліпі Summer Dreams

31 Травня, 00:58

Поділитися:

Гурт Mirami презентує новий кліп на пісню Summer Dreams. Своєю третьою відеороботою дівчата вирішили здивувати усіх, запросивши до участі в ньому всесвітньовідомого учасника гурту Mr. President – Lay Zee.

Вже 31 травня, у четвер, можна буде побачити нове відео гурту Mirami. Всеукраїнська презентація кліпу Summer Dreams відбудеться на одному з передових музичних каналів України - М1.

О 8.15 дівчата з’являться в ефірі ранкового шоу Guten Morgen і поділяться враженнями не тільки від зйомок кліпу, а й від співпраці із співаком Lay Zee, розкажуть про чарівне місто Аліканте, де проходили зйомки і поспілкуються із телеглядачами, щоб почути перші враження від перегляду кліпу.

Одразу після інтерв’ю на М1 гурт Mirami попрямує на радіо Lux FM. Для презентації синлу Summer Dreams дівчата завітають у ранкове шоу «Зарядка». Саме о10.00 три чарівні дівчини Оксана, Юля та Таня будуть готові поспілкуватися із ведучими та радіослухачами на різноманітні теми.

Ще однією зупинкою для дівчат буде канал танцювальної музики Star TV, де о 16.00 дівчата дадуть ще одне інтерв’ю, яке неодноразово транслюватиметься протягом тижня у новинних блоках.

Радіо DJ FM, яке транслює прогресивну музику також запросило гурт Mirami в гості . Це ще одна радіостанція, на якій можна буде почути інтерв’ю дівчат.

У суботу Оксана, Юля та Таня завітають на радіо «Промінь» у програму «Зірки, хіти, факти». Це інтерв’ю розпочнеться о 14 годині. За цілу годину дівчата розкажуть усю правду про зйомки третього відео кліпу Summer Dreams.

Крім того нову пісню гурту Mirami та Lay Zee - Summer Dreams можна буде почути на хвилях багатьох українських, російських та європейських радіо. В широку ротацію кліп потрапить на початку червня і його можна буде побачити на українських музичних каналах Music Box, Star TV, O-TV, Ru Music, а також на Новому каналі.
Помилковий заголовок — Uehn Ьшкфьш hjprhbdf' cdjї vhsї e rksgs Ыгььук Вкуфьы

31 Травня, 00:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День міст-побратимів

Міжнародний день джазу

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Ананій, Зосим, Семен, Олександр