Настільна версія
мова | язык

Колишній гітарист Red Hot Chili Peppers випустить дві сольні платівки

31 Травня, 19:06

Поділитися:

Колишній гітарист Red Hot Chili Peppers Джон Фрусчанте випустить в 2012 році два нових записи: міні-альбом Letur-Lefr у липні і славнозвісний альбом PBX Funicular Intaglio Zone у вересні.

У записі міні-альбому Letur-Lefr у якості вокалістів та MC взяли участь друзі Фрусчанте, повідомляється на офіційному сайті музиканта.

В альбомі PBX Funicular Intaglio Zone, за словами Фрусчанте, голос запрошеного вокаліста звучить тільки в одному із треків з цього диска (хто саме записав вокал для пісні, не вказується). Вокал для інших композицій записав сам Джон.

Фрусчанте характеризує музику, підготовлену для нових дисків, як прогресивний синт-поп (Progressive Synth Pop). При цьому музикант зазначає, що така характеристика не дає можливості зрозуміти, як саме звучать пісні, але "описує базовий підхід" до створення композицій.

Джон Фрусчанте вперше увійшов до складу Red Hot Chili Peppers у 1988 році. У 1992 році він покинув групу, проте в 1998-му знову повернувся в неї ще на 11 років. За участю Фрусчанте колектив записав такі альбоми, як Mother's Milk, Blood Sugar Sex Magik, Californication, By the Way і Stadium Arcadium.

У квітні 2012 року група Red Hot Chili Peppers була введена в Зал слави рок-н-ролу. Джон Фрусчанте відмовився бути присутнім на заході.

Нагадаємо, що в квітні цього року група Red Hot Chili Peppers випустила безкоштовний концертний міні-альбом, приурочений до відновлення світового гастрольного туру колективу на підтримку диска I'm With You. 25 липня колектив виступить у Києві на НСК Олімпійський.
Помилковий заголовок — Rjkbiysq usnfhbcn Кув Рще Сршдш Зуззукы dbgecnbnm lds cjkmys gkfnsdrb

31 Травня, 19:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван