Настільна версія
мова | язык

Автори пісні Гайтани пояснили поразку на "Євробаченні" політикою

1 Червня, 00:15

Поділитися:

Після повернення до України учасниця "Євробачення-2012" Гайтана взяла паузу в спілкуванні з журналістами. Як пояснили представники співачки, вона втомилася та мусить відпочити, пише "Комсомольська правда в Україні".

"Ми не спали в ніч перед фіналом, а потім після нього. Природно, артистові потрібно прийти в себе, тим більше що на початку червня у нас починаються виступи з щільним графіком. Цілком імовірно, що Гайтана зможе поспілкуватися з журналістами в кінці тижня", - повідомили помічники зірки.

Тим часом творці її пісні, дует KIWI Project Олексій Майоров та Ігор Буренко, впевнені, що співачка на конкурсі стала жертвою політики.

"Європі наша з Гайтаною пісня сподобалася – її називали серед фаворитів. Основною причиною програшу я вважаю політику і ставлення європейців до України", - відзначив Олексій Майоров.

За словами музиканта, якщо Португалія в минулі роки давала Україна високі бали, то в цьому році нам дістався лише 1 бал. Ізраїль взагалі не дав ні одного очка.

"Гайтана, переживши поразки, зберегла впевненість в собі і вже будує плани на майбутнє. Наша пісня зараз на високих місцях у інтернет-чартах "Ай-тюнс" по всій Європі. Тому особливо турбуватися не варто", - додав композитор

До речі, за словами представників української делегації, виступ Гайтани мало не зіпсувала місцева техслужба. Наприклад, освітлювачі намагалися постійно засвітити led-екрани Гайтани. Наша технічна служба "воювала" з технічною службою фестивалю через розміри екранів, їх положення, звуковий супровіду тощо.

"За все технічне забезпечення конкурсу, в тому числі і трансляцію, відповідають шведи. І чий номер був кращим? Звичайно, шведки. Але це не применшує того, що вона стала першою. Її місце – заслужено", - заявив Ігор Буренко.
Помилковий заголовок — Fdnjhb gscys Ufqnfyb gjzcybkb gjhfpre yf @"dhj,fxtyys@ gjksnbrj.

1 Червня, 00:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван