Настільна версія
мова | язык

Гайтана та Едуард Клім взяли відпустку

2 Червня, 00:02

Поділитися:

27 травня Гайтана та Едуард Клім разом з українською делегацією повернулася в Україну. Позаду залишилися два тижні, проведені у сонячній столиці Азербайджану - Баку. Конкурс «Євробачення 2012» став для всієї команди емоційно і фізично неймовірно насиченим випробуванням.

Протягом 2-х тижнів творча команда Гайтани майже цілодобово працювала. За час перебування в Баку Гайтана провела близько 15-ти репетицій і зйомок на головній сцені Crystal Hall, дала більш ніж 100 індивідуальних інтерв'ю, побувала на найяскравіших вечірках учасників конкурсу. Крім цього, Гайтана провела сольний концерт в одному з найвідоміших клубів Баку «Eleven».

По поверненню в Україну, Гайтана та Едуард Клім поїхали у відпустку.

«Євробачення 2012 - це справжнє свято і ми були залучені в нього цілодобово, - говорить Едуард Клим, генеральний директор Lavina Music, продюсер Гайтани. - По закінченню конкурсу ми запланували тижневий відпочинок, адже за ці два тижні було витрачено багато сил і енергії. По приїзду, ми обов'язково розповімо вам цілу історію нашого перебування в Баку. Повірте, це дуже цікава та захоплююча розповідь. Дорогі друзі, дочекайтеся нашої зустрічі. Повірте, ви не почуєте нічого подібного з тією інформацією, яка подається в період нашої відсутністі».
Помилковий заголовок — Ufqnfyf nf Tlefhl Rksv dpzkb dslgecnre

2 Червня, 00:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон