Настільна версія
мова | язык

Корольова стала блондинкою в новому кліпі

5 Червня, 22:37

Поділитися:

На свій день народження Наташа Корольова вирішила зробити собі і своїм шанувальникам подарунок, презентувавши новий кліп на пісню «Небеса». У відео зірка з'явилася в абсолютно несподіваному іміджі, який здивував її фанатів.

Всі звикли бачити Наташу пишною українською дівчиною, але в новому кліпі вона вирішила кардинально змінити образ і перетворилася на справжнього «кіборга». Так, на голові співачки красувалася біла перука, а її тіло обтягав комбінезон зі стразами, підкреслюючи всі найменші вигини її фігури. Виглядала артистка по-справжньому карколомно. Очевидно, що артистка спеціально перед зйомками вирішила привести себе у форму - пише newsmusic.ru.

В кінці кліпу Корольова постала в своєму звичному вигляді, з'явившись з довгим волоссям свого натурального кольору. Незважаючи на те, що в новому іміджі виглядає артистка досить незвично, кліп вийшов дуже яскравим і незабутнім. Треба визнати, що бути блондинкою співачці не дуже-то йде, пише «ЕГ». Все-таки з темним кольором волосся Наташа виглядає набагато цікавіше.
Помилковий заголовок — Rjhjkmjdf cnfkf ,kjylbyrj. d yjdjve rksgs
5 Червня, 22:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій