Настільна версія
мова | язык

Гайтана вітає Україну з «Днем захисту дітей»

5 Червня, 22:53

Поділитися:

Українська співачка Гайтана завжди з любов'ю ставитися до дітей і з радістю допомагає маленьким талантам розвивати свої здібності. За словами Гайтани, вона й сама досі відчуває себе дитиною в душі і з легкістю знаходить спільну мову з маленькими друзями, вважаючи їх найщирішими і сонячними жителями нашої планети.

1 червня вся Україна святкує «День захисту дітей». Гайтана від усієї душі вітає всіх діток з цим по-справжньому літнім святом.

«Діти - це наше майбутнє, це наші промінчики щастя, які роблять цей світ прекраснішим, світліше і яскравіше. Так важливо жити з ними в гармонії і самим залишатися в душі дітьми. Дуже сумно, коли дорослі не розуміють простих істин, які відкриті і доступні дитячим серцям. Я хочу побажати всій Україні, всім дітям і їх батькам сонця, музики, любові, тепла, натхнення, гармонії і взаєморозуміння. Нехай звучить музика, хай ллється дитячий сміх і панує щастя. Дорогі мої дітки, я хочу побажати Вам натхнення та справдження усіх ваших бажань і мрій. Творіть, посміхайтеся, вірте в казку, і сміливо йдіть на зустріч до заповітної мрії. Я завжди з Вами і з радістю допоможу реалізувати всі ваші творчі пориви. Дуже Вас люблю і неймовірно вдячна за ваше тепло, посмішки і натхнення, яким ви насичуєте мене і весь Світ. Сьогодні перший день літа. Попереду цілих три місяці казкових канікул. Бажаю Вам прекрасно, сонячно і яскраво провести цей незабутній час», - говорить Гайтана.
Помилковий заголовок — Ufqnfyf dsnf' Erhfїye p «Lytv pf[bcne lsntq»

5 Червня, 22:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон