Настільна версія
мова | язык

Кіркоров зізнався у коханні 19-річному манекеннику

29 Березня, 12:26

Поділитися:

Днями представники преси мали честь спостерігати цікаву подію: Філіп Кіркоров став напроти гарного молодого юнака і, проникливо дивлячись йому в очі, заявив: "Я люблю тебе назавжди".

На що молодий чоловік відповів співакові взаємністю. Як виявилося, це був епізод нового відеокліпу Кіркорова. Саме таким чином розвиваються події в сюжеті нового кліпу Філіпа на пісню "Сніг".

19-річний брюнет - супермодель Марлон Тексейра. Він прибув з далекої Бразилії. Знаменитий український кліпмейкер Алан Бадоєв прийняв рішення зняти Філіпу скандальний та відвертий кліп. Насправді, судячи з побаченого журналістами епізоду, сцени з нового ролика співака виглядають провокаційно.

Марлон, що є партнером Кіркорова по кліпу, вже зараз зірка світового рівня. Відомо, що в симпатії до 19-річної супермоделі помічені багато західних поп-дів, у числі яких Крістіна Агілера і Шакіра. До речі, молода людина є обличчям модного дому Armani.

З Кіркоровим його познайомив добрий приятель співака - модельєр Джорджіо Армані два роки тому. Саме прославлений кутюр'є звернув увагу на разючу подібність російської зірки і бразильського манекенника. А незабаром у Філіпа народилася ідея скандального відеокліпу, сюжет якого поки що тримається в секреті.

Марлон Тексейра з радістю прийняв пропозицію Кіркорова взяти участь у зйомках ролика і приїхав в українську столицю. Робота тривала два дні. Кліп знімався в атмосфері цілковитої таємності. Щоб посилити схожість російської зірки і його бразильського двійника гримери нанесли на обличчя манекенника грим у вигляді шраму біля скроні. Таким чином вийшло, що Кіркоров зізнався в любові до самого себе.
Помилковий заголовок — Rshrjhjd pspyfdcz e rj[fyys 19-hsxyjve vfytrtyybre

29 Березня, 12:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван