Настільна версія
мова | язык

П'яна Собчак обматюкала Волочкову по телефону

12 Червня, 00:40

Поділитися:

Відома балерина і "заклята подруга" Ксенії Собчак Анастасія Волочкова повідомила, що їй дзвонили з погрозами сама скандальна телеведуча і опозиціонер Олексій Навальний. Причому Собчак була п'яна.

Досить неприємний інцидент днями трапився з відомою балериною Анастасією Волочковою. Артистка розповіла в своєму блозі, що їй дзвонили з погрозами Олексій Навальний і Ксенія Собчак. Днями Анастасія відпочивала з донькою Арішею і колишнім чоловіком Ігорем Вдовіним в кінно-спортивному комплексі, коли несподівано їй зателефонував якийсь чоловік, який представився Олексієм Навальним.

"Анастасія! Якщо ви не вибачитеся перед Ксенією Собчак за висловлювання проти неї, ми закриємо ваше концертне шоу, всі ваші творчі проекти, в тому числі ваш дитячий творчий центр. І ті складні часи, коли ви виходили з партії, - це квіточки... Ви не знаєте, з ким ви зв'язалися, проти кого ви пішли. У нас сьогодні планується мітинг там, де знаходиться ваш дитячий творчий центр, ви повинні прийти і публічно вибачитися перед Ксенією, інакше ви дограєтеся, вас чекає "веселе" майбутнє", - заявив той, хто дзвонив.

Як з'ясувалося згодом, причина дзвінка в словах самої Волочкової, які вона зронила на премії "Муз-ТВ", заявивши, що рада відсутності на заході Ксенії Собчак. "Це світська жарт, таким чином я просто висловила радість з приводу того, що мене ніхто не обіллє вином, не заплигне на мої плечі, не стукне каблуком по голові, не буде на святі говорити про політику", - пояснила свої слова балерина.

Але не тут-то було. Того ж вечора їй зателефонувала сама Ксенія Собчак. За словами Волочкової, скандальна телеведуча була п'яна. "Я не повірила своїм вухам, але цей голос був дійсно сильно п'яний... Я запитала: "Ксюша, це від тебе дзвонив Олексій Навальний нам сьогодні?" Вона відповіла: "Так!" - І далі я почула посилання в такі недосяжні місця, що просто дух захоплює... Мені було соромно за все, що вона говорила, і я закінчила розмову", - повідомила Волочкова. Анастасія повідала, що розмову, яка відбулася по гучномовному зв'язку, вона записала на диктофон. "Ксенія, бувало, дзвонила в такому стані мені і раніше, тому даний дзвінок мені не здався чимось дивним", - зазначила балерина.
Помилковий заголовок — Gэzyf Cj,xfr j,vfn.rfkf Djkjxrjde gj ntktajye

12 Червня, 00:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван