Настільна версія
мова | язык

Сингл Едуарда Романюти звучить на радіо «Євробачення»!

12 Червня, 17:28

Поділитися:

Пісня «I'll never let you go», з якою Едуард Романюта виступав в національних турах конкурсу в Україні, включена в плейлист популярної радіостанції.

На Eurovision Song Contest Radio (ESCRADIO) - офіційній радіостанції конкурсу - звучать пісні конкурсантів різних років, а також кращі треки національних відборів, які музична редакція відібрала для ротації в ефірі.

Англомовний трек Едуарда Романюти «I'll never let you go» розміщено в ротацію на ESCRADIO тиждень тому, про що редакція радіостанції повідомила менеджмент артиста.

Географія слухачів ESCRADIO не обмежується тільки Європою, станція популярна також у Канаді та Австралії, де активно стежать за конкурсом «Євробачення».

Нагадаємо, що «I'll never let you go» - це вже другий трек з репертуару Едуарда Романюти, який взяли в ротацію на ESCRADIO. Попередній сингл виконавця «Берега» також звучав на хвилях європейського радіо.

- Цей факт ще раз доводить, що музика не має кордонів: ні територіальних, ні жодних інших. Я радий, що все не дарма. Адже справа не в конкурсах, найкращий результат для музиканта - коли пісня сама пробиває собі дорогу до слухача.

Кліп на пісню «I'll never let you go» є найуспішнішим в репертуарі Едуарда Романюти. Відео зібрало понад мільйон переглядів у мережі. Незабаром артист збирається презентувати повноцінний сіквел улюбленої відеороботи.
Помилковий заголовок — Cbyuk Tlefhlf Hjvfy.nb pdexbnm yf hflsj «"dhj,fxtyyz»!
12 Червня, 17:28

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван