Настільна версія
мова | язык

Група Mirami та LayZee (Mr. President) презентують спільну відеороботу “Summer Dreams”

13 Червня, 22:44

Поділитися:

16 червня о 18:30 в музеї-ресторані “Сало” (м. Львів, пр. Свободи, 6/8) відбудеться презентація спільного відеокліпу української групи Mirami та всесвітньо відомого німецького виконавця, екс-учасника групи Mr. President – LayZee, на пісню “Summer Dreams”.

В рамках презентації відбудеться прес-конференція, а також концерт українсько-німецького тандему.
В кінці травня на каналі М1 відбулась всеукраїнська телевізійна прем'єра цього кліпу, а 16 червня колишній учасник групи Mr. President – LayZee – вперше завітає до Львова з концертом, що відбудеться у клубі Picasso. Саме для львів'ян та гостей міста група Mirami та LayZee підготували презентацію пісні “Summer Dreams” наживо.

Група Mirami, незважаючи на своє українське походження, першої популярності набула поза межами України, займаючи почесні рядки європейських музичних чартів та багато гастролюючи Європою. Знайомство з LayZee відбулося у Словаччині на фестивалі “Misterium Fest”. Саме там і домовилися про подальшу співпрацю. На початку 2012 року продюсери Mirami створили дуетну пісню - “Summer Dreams”, до якої репову частину дописав LayZee, а вже в березні у курортному місті Аліканте, що в Іспанії, під керівництвом кліпмейкера Володимира Шурубури відбулися трьохденні зйомки спільної відеороботи. Із відзнятого матеріалу вийшла справжня “літня мрія”!

Пісня “Summer Dreams” стала першим синглом із другої платівки дівчат, над якою зараз працює група. Назву нового альбому поки що не розкривають.

Свій шлях група Mirami розпочала в недалекому 2010 році, коли пісня “Сексуальна” стрімко ввірвалась у європейські чарти і стала лідером багатьох із них. Після того група записала дебютний альбом “Miramimania” та зняла другий кліп з однойменною назвою. Загалом з першої платівки Mirami видали три сингли – “Сексуальна”, “Miramimania” та нову версію пісні “Venus” групи Shocking Blue.
LayZee є одним з учасників групи Mr. President, дебютний альбом якої під назвою "Up' N Away" з'явився у далекому 1995 році. На весь світ ця команда стала відома завдяки хіту “Coco Jambo”, який вперше прозвучав у 1996 році. Тепер репер та співак виступає сольно.
Помилковий заголовок — Uhegf Ьшкфьш nf ДфнЯуу (Ьк/ Зкуышвуте) ghtptyne.nm cgskmye dsltjhj,jne “Ыгььук Вкуфьы”
13 Червня, 22:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон