Настільна версія
мова | язык

Педро Альмодовар зніме комедію з Пенелопою Круз

14 Червня, 22:56

Поділитися:

Актриса Пенелопа Крус повертається до іспанського режисера Педро Альмодовара, який, на думку багатьох критиків і кінематографістів, колись і зробив її зіркою світового масштабу.

Нова спільна робота тандему "Закохані пасажири" (Los Amantes Pasajeros) стане комедією і розповість про любовний багатокутник на борту літака. Сценаристом фільму виступив Кормак Маккарті. Альмодовар планує приступити до зйомок фільму в липні цього року в Мадриді.

Жанр комедії досі не був сильною стороною Альмодовара, який отримав "Оскар" і приз Канського кінофестивалю за драму "Поговори з нею".

Для Альмодовара та Крус "Пасажири" стануть п'ятою спільною роботою - раніше актриса знімалася в його фільмах "Жива плоть", "Повернення", "Все про мою матір" і "Розірвані обійми". Після цього актриса перейшла до Вуді Аллена, зігравши у двох його стрічках - "Вікі, Крістіна, Барселона" і "Риму з любов'ю".

Крім того, недавно стало відомо, що Пенелопа Крус замінить Анджеліну Джолі в головній ролі у фільмі Рідлі Скотта "Радник", зйомки якого починаються вже в цьому місяці.
Помилковий заголовок — Gtlhj Fkmvjljdfh pysvt rjvtls. p Gtytkjgj. Rhep

14 Червня, 22:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон