Настільна версія
мова | язык

Одержима мати шістьох дітей хоче найбільші груди в світі

18 Червня, 13:40

Поділитися:

44-річна американка Лейсі Вільдд, мати шістьох дітей, уже перенесла 12 пластичних операцій і не збирається зупинятися на досягнутому, поки не потрапить до Топ-5 моделей з найбільшими грудьми у світі.

Лейсі, чиє справжнє ім'я Паула Сімондс, зараз має розмір імплантатів L і уже планує наступний візит до хірурга, щоб збільшити їх до Triple-M. Діти Лейсі збентежені одержимістю своєї матері. Четверо з них – віком від 5-ти до 17 років – живуть вдома, хоч і соромляться своєї матері, а двоє вже залишити батьківське гніздечко і заявляють, що не хочуть більше дивитися, як Лейсі ризикує своїм життям. Сама жінка каже, що якщо потрапить до Топ-5 моделей з найбільшими грудьми в світі, це збільшить її популярність, що, зі свого боку, позитивно відіб'ється на заробітках.

"Я хочу, щоб більша частина коштів пішла на те, щоб забезпечити моїм дітям гідне життя", - сказала вона. Однак введення імплантатів розміру Triple-M може викликати страшні побічні ефекти і навіть призвести до смерті. Хоча Лейсі наполягає, що буде дуже обережною: вона вже перейшла на спеціальну дієту, до якої входить вітамін В12, і припинила носити бюстгальтер, щоб підготувати шкіру до нового розтягнення.

Помилковий заголовок — Jlth;bvf vfnb iscnmj[ lsntq [jxt yfq,skmis uhelb d cdsns

18 Червня, 13:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір