Настільна версія
мова | язык

Китайська вівця народила цуценя

29 Березня, 15:50

Поділитися:

На одній з ферм китайської провінції Шеньсі вівця нібито народила цуценя. На дивовижного "вівце-пса" приїжджають подивитися натовпи туристів – люди відмовляються вірити ветеринарам і біологам, які кажуть, що подібне просто неможливе.

Як розповів власник ферми Лю Найюнг, він знайшов "цуценя" у полі одразу після його народження. За словами чоловіка, він побачив вівцю, яка вилизує новонароджене ягня, а, підійшовши ближче, був шокований – настільки сильно ягня виявилося схожим на щеня.

"Я пасу овець 20 років і ніколи не бачив нічого подібного. Мені стало дуже страшно від вигляду цієї істоти", - розповів селянин.

"Цуценя" має шерсть як у ягня, але його рот, ніс, очі, лапи і хвіст більше схожі на собачі.

Учені запевнили, що народження вівцею собаки біологічно неможливо, оскільки це різні види. Ветеринари припустили, що це просто ненормальне ягня. Попри це, потік бажаючих побачити диво-істоту на власні очі не вичерпується.

Нагадаємо, це не перший випадок народження ягня-мутанта. Так, раніше, неподалік від турецького міста Ізмір вівця народила ягня з людським обличчям: щоправда, дитинча побачило світ уже мертвим.

А у Грузії нещодавно народилося теля з двома головами, 4 очима і 3 вухами. Після пологів корова кинула аномальне маля, і тварину самотужки виходила власниця господарства.
Помилковий заголовок — Rbnfqcmrf dsdwz yfhjlbkf wewtyz

29 Березня, 15:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон