Настільна версія
мова | язык

Linkin Park покинули Одесу з українським прапором

18 Червня, 13:53

Поділитися:

Ажіотаж навколо фестивалю "Просто рок-2012" був шаленим. Соціальні мережі були вщент заповнені радісними постами фанів Linkin Park, а на музичних форумах користувачі висловлювали впевненість у необхідності проведення фестивалю у Києві.

Стосовно учасників фестивалю ширилося багато чуток, зокрема про участь Sunrise Avenue, Hurts, Faith No More та інших. Організатори очікували на 30 000 відвідувачів. Дивіться фото: В Одесі відбувся фестиваль "Prosto Rock 2012" Одеса зустріла гостей з інших міст хорошою сонячною погодою. Вулицями міста прогулювалися люди з символікою Linkin Park, а поблизу стадіону продавалося багато квитків "з рук".

Стадіон було відкрито для відвідувачів майже за півтори години до початку фестивалю. Перше, що помічаєш біля входу на стадіон – величезні черги на вхід. Охорона працювала дуже повільно, перевіряючи особисті речі досить вибірково. У деяких відвідувачів намагалися відібрати засоби особистої гігієни, а в деяких не помічали скляні пляшки з міцним алкоголем. Що цікаво – квитки не містили жодної інформації щодо правил відвідування фестивалю. Охоронці на входах до фан-зон також залишили неприємні враження – спілкувалися досить грубо, не мали жодних посвідчень чи уніформи.

Футбольне поле було закрите спеціальним настилом, а простір розділено на 4 фан зони. Трибуни з відсутністю огляду сцени було зачинено для відвідувачів. Для комфорту відвідувачів було змонтовано 2 оглядові дисплеї. Наступний шок – поблизу фан зон взагалі (!) були відсутні туалети та фуд корти! Як виявилося, потрібно було перелізти через огорожу сектору та пройти до коридору. Чим пояснити таку недбалість – невідомо.

Пиво у пластикових стаканчиках розносили на спеціальних підносах, цінники були відсутні, про походження напою можна було лише здогадуватися. З їжею ситуація була ще гіршою – вдалося знайти лише холодні хот доги, які були недбало скидані до не надто чистої картонної коробки. Спеціальний одяг та рукавички у продавця, звичайно ж, були відсутні. Фестиваль відкривали кияни O.Torvald, грати їм довелося для майже порожнього стадіону. Другий учасник фестивалю, гурт Бумбокс, мав набагато чисельнішу аудиторію. Їхні пісні позитивно сприймалися аудиторією, але сам виступ цього разу був не надто видовищним. "Просто рок"2012_15 ТСН.ua Менсон досить швидко сконцентрувала на собі всю увагу Garbage розпочали свій перший концерт в Україні піснею Automatic Systematic Habit, що увійшла до нового альбому гурту – Not Your Kind Of People. Дивно, але перші кілька хвилин гурт виглядав дещо розгубленим. Ширлі Менсон досить швидко сконцентрувала на собі всю увагу, доводячи свою належність до найбільш харизматичніших рок-вокалісток. Гурт виконував пісні з різних альбомів, найбільш гаряче зустрічали перевірені часом хіти – Cherry Lips, Stupid Girl, I'm Only Happy When It Rains та інші. А от довгоочікувану The World Is Not Enough гурт не виконав. О 22.40 почалося те, на що очуківали тисячі присутніх.

Виступ одного з найуспішніших рок гуртів у історії людства Linkin Park почався коротким інтро та треком Faint. Лише долі секунди знадобилися фанатам для того щоб зрозуміти - щойно почалося те, на що вони очікували 16 років. Реакцію присутніх важко передати словами, це було щось неймовірне! Гурт розпочав дуже потужно, виконавши Papercut, With You та Runaway без пауз, лише після цього вперше подякувавши фанам за подарований прапор України (на якому було написано, що українські фанати вже не можуть чекати, щоб послухати новий альбом гурту), а також за теплий прийом. "Просто рок"2012_28 ТСН.ua Linkin Park вперше виступили в Україні Гурт виконував пісні з усіх альбомів, включаючи новий альбом Living Things, реліз якого відбудеться наприкінці червня. Честер Бенінгтон взяв невеличку паузу, привітавши Україну з перемогою над збірною Швеції на чемпіонаті Європи з футболу, а також виразив сподівання що Україна виграє цей чемпіонат!

Помилковий заголовок — Дштлшт Зфкл gjrbyekb Jltce p erhfїycmrbv ghfgjhjv

18 Червня, 13:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон