Настільна версія
мова | язык

Гурт «ПАТРИЦІЯ» (екс-«Кожному Своє») презентує у фан-зоні Євро-2012 новоcпечені футбольні хіти

20 Червня, 14:34

Поділитися:

Дати драйвовий сольний концерт музикантам групи не завадять свіжі травми, отримані… під час гри у футбол

У суботу, 23 червня, з 20.00 на грандіозній сцені офіційної фан-зони Євро-2012 у Львові (проспект Свободи, площа перед Оперним театром) хлопці з інді-рок-гурту «ПАТРИЦІЯ» (екс-«Кожному Своє») півтори години заряджатимуть футбольних фанів потужним музичним драйвом.

Шанувальники якісної музики почують нову пісню гурту «Тримай тепло», яка, за результатами опитувань у соціальних інтернет-мережах, претендує на звання футбольного гімну. Також уперше на широку публіку прозвучить ще одна нова «футбольна» композиція «Я здамся». «Ми «здаємось», щоб у чомусь виграти, отримати нові емоції та енергетику», - пояснюють музиканти «ПАТРИЦІЇ».

У незначних перервах між записом дебютного альбому та концертами учасники гурту «ПАТРИЦІЯ» Остап Панчишин (вокал), Роман Задорожний (клавішні), Володимир Elvis Оленський (гітара), Орест Панчишин (бас-гітара) і Роман Беднарський (барабани) встигали палко вболівати за збірну України на Євро-2012. Більше того, самі активно ганяють м’яча. Нещодавно учасники «ПАТРИЦІЇ» взяли участь у зірковому футбольному матчі, який, щоправда, закінчився не надто приємно: фронтмен гурту «ПАТРИЦІЯ» Остап Панчишин травмував ногу… Але це не заважає хлопцям цими днями активно репетирувати - концерт 23 червня у львівській фан-зоні Євро-2012 повинен пройти «на ура». «Моя травма не завадить нам зарядити футбольних фанів хорошим настроєм, - каже Остап. – Нам надзвичайно приємно грати свою музику у такий відповідальний для України час, підтримуючи як футболістів, так і вболівальників».

Довідка. Гурт «ПАТРИЦІЯ» (донедавна - «Кожному Своє») створений у 2003 р. – у час, коли музиканти групи навчалися у Львівському державному училищі ім. С. Людкевича. Творчість гурту розвивалася й тоді, коли музиканти гризли граніт музичної науки у Львівській консерваторії. Навесні 2012-го команда змінила назву на «ПАТРИЦІЯ». Гурт – учасник і переможець багатьох музичних фестивалів, зокрема «Тарас Бульба», «Червона рута», «Перлини сезону». «ПАТРИЦІЯ» - ініціатор низки унікальних музичних проектів та акцій. На рахунку групи – благодійний акустичний концерт до Дня Св. Миколая у Палаці Потоцьких у Львові (2011 р.), проект «Рок-симфонія» у супроводі симфонічного оркестру (2011 р.). Нещодавно запрацював оновлений сайт гурту «ПАТРИЦІЯ» - patricia.com.ua.
Помилковий заголовок — Uehn «GFNHBWSZ» (trc-«Rj;yjve Cdj'») ghtptyne' e afy-pjys "dhj-2012 yjdjсgtxtys aen,jkmys [snb

20 Червня, 14:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон