Настільна версія
мова | язык

Білосніжка не змогла обійти Мадагаскар-3 в російському прокаті

20 Червня, 15:00

Поділитися:

Мультфільм Мадагаскар-3 (Madagascar 3) зберіг лідерство в російському прокаті, зібравши із 14 по 17 червня $ 9,2 млн.

За весь час російського прокату третя частина популярної анімаційної франшизи про лева Алекса, зебри Марті, бегемота Глорії, жирафа Мелмана і команді пінгвінів заробила $ 35 млн, повідомляє портал Kinobusiness.com.

Новачок російського прокату - фільм Білосніжка і мисливець (Snow White and the Huntsman) режисера-дебютанта Руперта Сандерса із Крістен Стюарт, Шарліз Терон і Кріс Хемсворт у головних ролях заробила $ 6,5 млн за підсумками першого вікенду.

На третьому рядку розташувався Прометей (Prometheus), який заробив за минулі вихідні $ 1,5 млн. Сумарні збори російськомовної версії нового фільму Рідлі Скотта склали $ 19,8 млн.

Четверту сходинку посіли Люди в чорному-3 (Men in Black III), додавши до своєї скарбнички $ 631 тис. Всього ж комедія про прибульців із Віллом Смітом у головній ролі заробила в російському прокаті $ 35,6 млн.

Замикає п'ятірку лідерів екранізація однойменного мюзиклу Рок на століття (Rock of Ages) Адама Шенкмана, яка заробила за перший прокатний вікенд $ 339 тис. У стрічці, що віддає данину рок-н-ролу, зіграли Том Круз, Алек Болдуїн, Кетрін Зета-Джонс і Пол Джаматті.

Нагадаємо, що Мадагаскар-3 встановив абсолютний рекорд у Росії за підсумками касових зборів у перший день виходу на екран. Третя частина популярної анімаційної франшизи вийшла в російський прокат 7 червня і в перший же день зібрала 130 млн рублів (близько $ 3,97 млн). Попередній рекорд належав четвертій частині Шрека.
Помилковий заголовок — <skjcys;rf yt pvjukf j,sqnb Vflfufcrfh-3 d hjcsqcmrjve ghjrfns

20 Червня, 15:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин