Настільна версія
мова | язык

Українські маги пояснили люту зливу і поразку збірної чаклунством

20 Червня, 15:44

Поділитися:

Дощ у Донецьку, котрий обірвав попередній матч збірної України на Євро-2012, може бути не лише примхою погоди.

Подейкують, що серед прихильників української збірної є люди з надможливостями, які теж роблять усе для перемоги своєї команди, йдеться в сюжеті ТСН. Маг ведичної традиції Раокріом не бачить у плітках про зв'язок чаклунів і футболу нічого дивного. "Кожна африканська команда обов'язково тримає в штаті шамана. На футбольному полі закопують принесену в жертву тварину", - розповідає він. Утім, світову славу африканці чомусь собі так і не начаклували.

На відміну від французів, які перед кожною грою цілували фото успішних у минулому гравців, аби взяти на себе їхню енергію. Аргентинський ритуал релігійніший – хреститися перед виходом на поле. Утім, іще в роздягальні ритуал закріплюється не вельми набожним танцем. Уболівальники уявляють табло з кінцевим результатом гри, закопують амулети в землю футбольних полів і навіть штрикають голки в суперників. Однак, завжди заперечують такі факти. Українці присягаються – до чаклунства не вдаються. Вони в цьому не обізнані, тому розважальних тварин-віщунів – жодних заклять.

Саме тому, вважають маги, наша команда і не захищена від дій інших сил. До прикладу, чаклуни всерйоз говорять про відсутність магічного поля над "Донбас ареною", що дозволило французьким шаманам закликати негоду.

Помилковий заголовок — Erhfїycmrs vfub gjzcybkb k.ne pkbde s gjhfpre p,shyjї xfrkeycndjv

20 Червня, 15:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон