Настільна версія
мова | язык

Зірки українського шоу-бізнесу окупували львівську фан-зону

21 Червня, 13:12

Поділитися:

Тартак, Тарас Чубай, гурт "Kozak System" та їхні друзі, з усіх сил зі Львова посилали імпульси на підтримку української збірної.

Музикою вони намагаються потішити засмучених вболівальникі У львівській фан-зоні музиканти не тільки співали і вболівали, а ще й самі м'яча копали. Серед них і Тарас Чубай та колишні гайдамаківці, які об'єднались у новий музичний проект– Чубай та "Kozak System".

Музиканти кажуть між козаками і гайдамаками багато спільного. "Більше позитивної енергії, інструменти ж ті самі, все те саме, підхід той самий, музика та сама, драйв той самий, 17 країн вже чуло наше козак рок-шоу, почує, ще сьогодні черговий раз Львів", - розповідає Володимир Шерстюк Хлопці покинули "Гайдамаки" через творчі розбіжності із лідером гурту Олександром Ярмолою і уже півроку співпрацюють із Тарасом Чубаєм. Восени планують випустити перший альбом. Разом вони вже прослухали, записали співочих бабусь і їхні старі та забуті українські народні пісні.

Потім додали щось своє і отримали унікальний музичний коктейль. "Нам здається, що в такій подачі воно гарно буде звучати на світових сценах і також, я думаю, що теперішня молодь їй буде легше познайомитись із фольговими речами", - каже Тарас Чубай. Перед львівським концертом у фан-зоні музиканти не тільки прогрівають голосові зв'язки, а й м'язи. "Ми граємо у футбол доволі часто, коли трапляється вільна хвилина в турі, беремо м'ячик, йдем на галявину в парк місцевий і бігаємо собі в футбол",- розповідає Іван Линьо.

Помилковий заголовок — Pshrb erhfїycmrjuj ije-,spytce jregedfkb kmdsdcmre afy-pjye

21 Червня, 13:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день праці

Сьогодні іменини святкують:

Аксен, Антон, Віктор, Юхим, Зинон, Ізот, Іван, Кузьма, Фелікс