Настільна версія
мова | язык

Кузьма співав за Януковича за бабки без всякої ідеї

28 Червня, 00:58

Поділитися:

Лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко розповів про кризу свого шлюбу, свій ідеал жінки, дочку Барбару та чому співав за всіх політиків майже без розбору.

Кузьма зізнався, що його з дружиною Світланою спільне життя колись висіло на волосині. Про це він розповів телеведучій Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя".

Кузьма "Скрябін" знає свою дружину Світлану вже 32 роки, а одружена пара - 18 років.

"…То величезна подяка її внутрішній інтелігентності. Я би так, як вона, не зміг", - зауважує Андрій Кузьменко на запитання про ревнощі, інтрижки і стосунки в парі.

Навіть тоді, коли у 2008-мц році у пресі з‘явилися чутки про його буцімто роман із дівчиною Настею з гурту "А.Р.М.І.Я.", дружина шоумена тримала марку. Та й Кузьма запевняє, що тоді помітив на пляжі людину з фотоапаратам, і сам зрежисував сценку з обіймами.

"…Воно не мало собою ніяких підстав, і воно не потягло далі за собою…" – додав він і запевнив, що його дружина Світлана на це нічого не сказала:

"Абсолютно нічого. Тому що то одразу видно. Знаєш, я рахую, що якщо в людини є якісь відносини з іншою, вона одразу починає інакше ставитися до своїх близьких. В мене було таке в житті. Кладу руку на серце. Ти одразу починаєш ставитися якось критично, дуже з негативом, з‘являються якісь шипи, які заважають", - пішов на відвертість фронтмен відомої групи.

За словами чолов‘яги, таке охолодження він пережив по відношенню до власної дружини Світлани.

"Так, дуже давно. Ще перед 30-ою моєю річницею. Я не люблю згадувати той період, тому що воно було якесь… із присмаком тотальної бідності… А "рай з милим в шалаші" – то афоризм дуже відносний. Він закінчується, то рай, тоді, коли починаються брудні шкарпетки, нема грошей на пральний порошок, треба ще вибігти в магазин похавати…" – каже Кузьма.

"З‘являється дитина, ти відходиш на другі позиції і (не знаю, як там інші мужики, але я по собі пам‘ятаю), воно виглядає досить дискомфортно – тому що ти звик до повної уваги, а переходиш на другі позиції - з лідера групи на беквокаліста, причому такого, що не беруть його на інтерв'ю, не показують в кліпах, ти просто там підвякуєш…" – веде далі Скрябін.

"Ну, дуже психологічний момент і, я так підозрюю, що для всіх мужчин він грає певну роль. Через те, напевне, більшість шлюбів і страждає. Ти не можеш поділити себе з тим маленьким згортком, який постійно кричить, плаче, і (жінка) мусить йому віддавати всю увагу. А ти сидиш, куриш з мудрим виглядом і не береш абсолютно участі у розвитку тієї дитини до якогось моменту, поки нарешті Бог дає зрозуміти, що це ж твоє, візьми і займися (а часто вже буває запізно)", - ділиться досвідом шоумен.

За словами Андрія, йому довелося навіть звертався до ворожок, аби виправити ситуацію в своєму житті.

"Я не буду вдаватися у подробиці, що там зі мною відбувалося… Були ворожки всілякі – одні закатували, другі відкатували… Реально дуже страшний процес", - запевнив він.

Втім, шлюб пари витримав. Наразі Андрій та Світлана виховують 14-річну дочку Марію-Барбару.

"Марія – то ім‘я церковне, а Барбара (не БАрбара, а БарбАра) – бо Барбара Брильська. У нас чітка установка була: якщо дочка, то Барбара (бо Барбари Брильської), якщо син - то Мартін (тому що

Причому польська актриса і зірка "Іронії долі" Барбара Брильська - не просто одна з улюблених актрис Кузьми:

"Вона - мій улюблений типаж жінки, взагалі. Тобто моя Свєта на неї подібна", - заявив Скрябін.

Втім, дочка Кузьми дуже сердиться, коли батьки до неї звертаються на повне ім‘я, тому для тата і мами вона - Буська. До слова, нині у дівчинки перехідний вік.

"О-о-о, зараз кількість гормонів, які бухають кожну секунду в кров, напевно, перевищує кількість гормонів, які взагалі в моєму житті виділив мій гіпофіз", - прокоментував цей складний період розвитку батько Барбари.

А щоб краще розуміти дочку, Кузьма, за його словами, завжди намагається проводити паралелі і згадувати, що він робив у її віці.

"Я зі своїм однокласником якось пив вино під балконом, притому шмурдяк такого дикого хімічного складу..." – згадалося йому.

Водночас, щоб не розбалувати Барбару, музикант намагається тримати вдома дисципліну. Каже, у дочки є "достатньо багато свободи", але до 20-ої вона має повертатися додому.

"О 19.30 у нас є пікова година. Якщо вона на одну хвилину запізнюється, то воно обертається потім невідпусканням, домашній арешт. Сльози бризкають на 3 метри в діаметрі, але вона приходить о 19.30. Поки що розмовами обмежуємося – нема якогось електрошоку, електричного стільця чи там стояти у пшоні (я пам‘ятаю, як мені висипали) на колінах", - запевнив він.

Музикант не приховує, що свого часу його виховували за допомогою цього прийому і навіть ременем. "Але я не скажу, що шкодую про це", - зауважив він.

Також в інтерв‘ю Осадчій Скрябін зізнався, чому співав за Януковича і яке гнітюче враження справляла на нього, за його ж словами, ворожість суспільства.

"Я ж не міг тоді вийти і сказати: "Люди, я працював на "Інтері", я був підневільний!". Я прекрасно розумію, що немає добрих політиків, нема політика такого, який може змінити ту країну на краще… вони змінюють СВОЄ життя на краще", - каже Скрябін.

За словами Андрія, на його адресу надходили і серйозні погрози.

"Я пам‘ятаю, я поїхав за їжею (в мене, по-моєму, в районі була єдина машина без помаранчевих стрічок), і під‘їжджає до мене такий здоровий орангутанг поза два метри зростом і каже: "Йомайо, кенти тут попросили, щоб я тобі дав по голові". А я ходив з пістолетом і кажу: "А ти знаєш, що в мене є пістолет, і я тобі зараз прострілю голову. І хто правий буде в цій ситуації: твої колеги, які тебе , ідіота, послали до мене, чи давай, може, підемо до колег і продовжимо діалог із ними?". Він постояв подумав: "Ну, давай". Ми підходимо – а вони в розсипну", - згадує Кузьма.

Як зізнався музикант, він постійно мав із собою зброю.

"Ми їхали на концерт, а в мене завжди був під кріслом заряджений вінчестер. Не знаю, нащо. Отак собі я надивився ковбойських фільмів і думав, що я – страшний ковбой. Я не став би стріляти в людей все одно, але якось мені було спокійніше", - запевнив він.
Музиканту не раз погрожували. Він носив із собою зброю
"Слава богу, ні до малої, ні до Свєти моєї в цей період не було якихось таких агресивних (проявів)", - додав він.

Натомість на свою адресу агресію Кузьма відчував. Зокрема після закінчення виборів він з дружиною і дочкою поїхали на Драгобрат кататися на лижах.

"За спиною постійно чулися так фрази: "Он, пішла голуба мразь. Йому б дошкою по голові і в прірву", - згадує шоумен, який співав за нинішнього президента Віктора Януковича у 2004-2005 роках.

За зізнанням Кузьми, він постійно чекав, що "якась лимонка перелетить у мій город – отак, інкогніто".

"Нас рятували нечисельні друзі та горілка", - додав він.

А той факт, що Кузьма співав за безліч політиків, особливо без розбору - на підтримку екс-президента Леоніда Кучми, нинішнього президента Віктора Януковича, "Озимого покоління", за "Зелених" –

На уточнююче запитання від Осадчої "Байдуже за кого, аби платили гроші?", Кузьма відповів:

"Так, то ганебна практика, 100%: ти ведешся просто на бабки без всякої ідеї, і мені шкода тих політиків, які думають, що вони щось на тому виграють".
Помилковий заголовок — Repmvf cgsdfd pf Zyerjdbxf pf ,f,rb ,tp dczrjї sltї

28 Червня, 00:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван