Настільна версія
мова | язык

Кім Кардашян зізналася, що прославилася завдяки домашньому порно

28 Червня, 14:19

Поділитися:

Кім Кардашян, яка отримала популярність завдяки оприлюдненню відео її сексуальних утіх з колишнім бойфрендом Реєм Джі, сказала, що вона цілком усвідомлює, що саме ця плівка допомогла її кар'єрі. Про це пише видання the Daily Mail.

"Були б ви там, де ви зараз, якби не це відео?", - запитала Опра у Кардашян в інтерв'ю для програми Oprah's Next Chapter.

"Ви знаєте, мені здається, що так мене точно запам'ятали, - сказала 31-річна Кардашян. - Це було негативним способом, так що я відчувала, що мені насправді потрібно працювати в 10 раз старанніше, щоб люди побачили реальну Кардашян ... Я відчувала себе приниженою".

Зі слів дівчини, така слава принесла багато болю її сім'ї. Кім також заявила, що не шкодує про свої вчинки, а також не шкодує про скандальний шлюб на 72 днів з Крісом Хамфрі.

"Мені потрібно жити з рішеннями, які я приймаю, - додала зірка, - я не можу нічого змінити, так навіщо про щось шкодувати?".

Відверто зірка реаліті-шоу зізналася Опрі і про нові стосунки з Кані Вестом. "Ми дружимо шість, сім років. Простіше мати стосунки з людиною, яка про тебе все знає. Нам добре разом", - зазначила дівчина.

Але що справді стало одкровенням програми, так це те, що вже в 14 років Кім Кардашян була навчена мамою приймати контрацептиви. У відповідь на таке зізнання вражена Опра змогла видавити з себе лише коротке "Вау".

Виявилося, що в 14 Кім поділилася з мамою, що збирається позбутися незайманості зі своїм хлопцем, на що ліберальна мама дала доньці кілька порад.
Помилковий заголовок — Rsv Rfhlfizy pspyfkfcz? oj ghjckfdbkfcz pfdlzrb ljvfiymjve gjhyj

28 Червня, 14:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон