Настільна версія
мова | язык

«Молоді мами» від групи Мері перевернули Червоноград з ніг на голову

28 Червня, 15:37

Поділитися:

В Україні стало доброю традицією в останню неділю червня святкувати день Молоді. Саме в цей день і старші за віком люди можуть відчути себе енергійними, молодими, запальними, оскільки по всій Україні відбуваються широкомасштабні заходи.

Не винятком стало місто Червоноград, де мешкають по-справжньому щирі люди. Саме в цьому шахтарському містечку і виступив гурт Мері. Крім цього на сцені головної площі Червонограда співали і танцювали Івано-Франківський гурт Цвіт Кульбаби, популярна співачка зі Львова Андріана, Заслужений артист України Андрій Князь.

Виступи виконавців почались ще за дня. Першими подарувати нотку українського фольклорного колориту вибігли хлопці з гурту Цвіт кульбаби, які разом з народом заспівали не тільки популярні весільні пісні, а й свою візитну пісню «Рижа».

Андрій Князь налаштував публіку на патріотичну ноту, оскільки 28 червня вся Україна святкує День Конституції. У його виконанні пролунали невмирущі хіти Чужа наречена, Ні, то не я, Водограй та інші.

Справжнім випробовуванням для усіх хлопців Червонограда був виступ Андріани та дівчат, що танцювали разом з нею. На площі почалась справжня дискотека.

А ось хедлайнерами свята був гурт Мері, які знайшли ключ до сердець молоді. Справжнім фурором для усіх було виконання повстанської пісні «Лента за лентою», де співали всі: діти, молодь та старші віком. А от для молодих червоноградок, які вже відчули що таке материнство, пролунала пісня «Молоді мами».

Свято завершилось грандіозним феєрверком під звуки пісні Ромео.
Помилковий заголовок — «Vjkjls vfvb» dsl uhegb Vths gthtdthyekb Xthdjyjuhfl p ysu yf ujkjde

28 Червня, 15:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків