Настільна версія
мова | язык

Шведський школяр в'їхав на лижах у ведмедячий барліг

30 Березня, 01:10

Поділитися:

На 12-річного шведського школяра напала ведмедиця. Інцидент відбувся у провінції Хер'єдален, коли хлопчик катався на лижах з друзями і випадково в'їхав в барліг тварини, де вона лежала разом з своїми дитинчатами, пише The Local.

Сам юний лижник, Олле Фріск, розповів журналістам, що він дуже злякався ведмедиці і вже подумав, що вона його розтерзає. Хлопчик одержав травми ніг і спини і був госпіталізований, коли його друзі змогли покликати на допомогу - це стало можливим тільки після того, як ведмедиця відступила. "Напевно, вона подумала, що я вже мертвий, і злізла з мене, а потім втекла", - розповів Олле.

Очікується, що Олле випишуть з лікарні приблизно через тиждень. Зараз шведський школяр відновлюється після отриманих травм. Крім ран від нападу ведмедиці у дитини також виявили кишкову інфекцію.

Сама ведмедиця, яка напала на хлопчика, втекла в ліс, і поки що не повернулася в свій барліг. Екологи висловили неспокій у зв'язку з цим, оскільки в лігві залишаються її дитинчата. В тому випадку, якщо тварина не повернеться в найближчі шість днів, ведмежата можуть загинути з голоду.
Помилковий заголовок — Idtlcmrbq irjkzh dэї[fd yf kb;f[ e dtlvtlzxbq ,fhksu

30 Березня, 01:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Мавра, Петро, Тимофій, Федосій