Настільна версія
мова | язык

Плюшевий ведмідь обійшов стриптизера в американському прокаті

3 Липня, 22:26

Поділитися:

Комедія Третій зайвий за участю плюшевого ведмедя-лихослова очолила північноамериканський кінопрокат, заробивши за вікенд $ 54,1 млн і потіснивши колишнього лідера Супер Майка.

Третій зайвий - перший повнометражний художній фільм від творця анімаційного серіалу Гріффіни Сета Макфарлейна за участю Марка Волберга і Міли Куніс. Сам Макфарлейн озвучив роль плюшевого ведмедя, який лихословить, курить траву і непристойно жартує.

Для студії Universal такі успішні стартові збори виявилися несподіванкою - в компанії прогнозували від $ 26 млн до $ 36 млн у перший вікенд прокату. Бюджет фільму, створеного Media Rights Capital і пізніше проданого кінокомпанії Universal, склав майже $ 50 млн. Ченнінг Татум у ролі стриптизера в Супер Майку дотанцювався до другого місця, заробивши $ 39,2 млн у США. Комедія заснована на реальному досвіді актора, який працював стриптизером, коли йому було 18 років. У картині також знімаються Меттью Макконахі і Алекс Петтіфер.

Лідер минулого тижня, мультфільм Відважна опустився на третє місце, заробивши $ 34 млн на американських і канадських кінотеатрах.

На четвертому місці - новий фільм комедійного актора Тайлера Перрі Програма захисту свідків Медеї, що зібрав $ 26,4 млн за результатами вік-енду.

Тим часом у світовому прокаті стартував один із найочікуваніших блокбастерів Нова Людина-павук, зібравши $ 50,2 млн у 13 країнах Азії за вікенд. Картина вийде на екрани світових та американських кінотеатрів 3 липня.

Анімаційний сиквел Льодовиковий період-4: Континентальний дрейф штурмом взяв світові кінотеатри, зібравши $ 78 млн у 34 країнах. В американському прокаті картина стартує 13 липня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що фантастичний фільм Месники став третьою за касовими зборами стрічкою в історії американського кінопрокату, поступившись лише Аватару і Титаніку.
Помилковий заголовок — Gk.itdbq dtlvslm j,sqijd cnhbgnbpthf d fvthbrfycmrjve ghjrfns

3 Липня, 22:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір