Настільна версія
мова | язык

"Гидка" Седокова страждала через товсті ляхи та кучері

3 Липня, 22:57

Поділитися:

Колишня солістка гурту "ВІА Гра", співачка та актриса Ганна Седокова зізналася, що в дитинстві була дуже непривабливою та мала купу комплексів. З нею навіть ніхто не хотів спілкуватися.

Але зараз, судячи з кількості фото Ані з різних ракурсів у Twitter, їй з лишком вдалося здолати невпевненість у собі.

Про те, як вона робила із себе красуню, Седокова розповіла у програмі "ТСН. Особливе".

За словами Ганни, яка нещодавно була визнана найсексуальнішою співачкою Росії за версією чоловічого журналу "Maxim", вона наполегливо працювала над своєю зовнішністю.

"Все своє життя, все своє дитинство я була найбридкішим каченям, яке тільки можна собі уявити. У мене було дві косички, я була непоказною, я була донькою училки, зі мною взагалі ніхто не хотів не те, щоб дружити – спілкуватися", - згадує шкільні роки співачка.

Через це в кудрявої дівчинки Ганни з’явилося дуже багато комплексів та жахлива невпевненість у собі. Жодна частина свого тіла Ані не подобалася.

"Кучері мне не подобалися понад усе, які лізли у всі боки, я була така смішна, кудрява. Я завжди вважала, що у мене оця частина (показує на верхню частину ноги) дуже товста…" – розповідає Седокова.

Зараз Ганна пишається тим, якою вона себе зробила.

"Те, як я виглядаю сьогодні – це абсолютно моя робота. Я регулярно відвідую зал, комплекси вправ, роблю щоранку зарядку, йогу, правильно харчуюся та позитивно мислю", - ділиться співачка.
Схоже, зараз Ганна не просто впевнена у собі, а навіть закохана у власну персону

Після народження другої доньки артистка набрала 15 кілограмів. Але й тоді вона не впала в депресію завдяки тренуванням.

"У мене ніколи не було депресії. Якщо депресія – давай шуруй в зал та займайся там. Тобто щось роби, працюй над собою", - наголошує Седокова.

Втім, попри те, що зараз Ганна задоволена своїм виглядом, вона все одно знаходить, до чого причепитися.

"Тепер мені здається, що я недостатньо багато читаю, недостатньо багато працюю.. Я зараз була у Франції, вони там усі говорять французькою, а я нічого не розумію. І мені здається, як же я нічого не розумію. Хіба я дурепа така, не можу французьку вивчити", - зазначає Седокова.

Невгамовна Ганна тепер навіть подалася в актриси, причому не на батьківщині, а у США. Як відомо, вона вчиться акторській майстерності в самого Ентоні Хопкінса та зніматиметься у фільмі у Джеймса Кемерона.
Помилковий заголовок — @Ublrf@ Ctljrjdf cnhf;lfkf xthtp njdcns kz[b nf rexths

3 Липня, 22:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків