Настільна версія
мова | язык

Фліт: весна, лірика, кохання…

30 Березня, 15:35

Поділитися:

Нарешті прийшов час весни. Час, коли кохання та романтика розбурхують змерзлі, після зими, почуття…

А, зігріті весняним сонцем, серця так і вигукують: "Кохай мене!". Гурт "Фліт", хоч і не обділений увагою з боку шанувальниць, та в своїй останній відео-роботі, наче благає: "Кохай мене!". А лірична пісня, та простий, але якийсь дуже романтичний сюжет кліпу, зігрівають душу та не залишають в спокої уяву.

До поки живе кохання, поруч завжди будуть ходити ревнощі, норов та образи. Але велике бажання двох закоханих сердець бути разом, не зупинить нічого. Навіть вирваний аркуш паперу не останній в зошиті життя. А Кузьма, який доречі знявся в одному з епізодів, наче доводить, що історія закоханих тільки-но розпочнеться.

А от що кажуть самі хлопці про кліп "Кохай мене": "В нашому репертуарі це чи не найліричніша пісня. Придумали її ще того року, і знову ж таки - на весні. Та шлях до оприлюднення треку був тернистий. Зразу зрозуміли, що це не рядове Флітівське творіння. Подумали про виконання її разом ще з якимись музикантами, а оскільки в той час частенько бували у радіоцентрі ФДР, і туди ж забігав Кузьма, то й довго не думали про те з ким її заспівати".

Втім, краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Тому до вашої уваги гурт "Фліт" презентує "викоханий та вистражданий часом" кліп.
Помилковий заголовок — Aksn^ dtcyf? kshbrf? rj[fyyz…
30 Березня, 15:35

Поділитися:

Автор: Анна Чернюк
Джерело: navsi100.com

Теги: Фліт, відеокліп, Кузьма

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор