Настільна версія
мова | язык

Мілі Куніс слава не дає гуляти з хлопцями

5 Липня, 00:17

Поділитися:

Американська кінозірка українського походження Міла Куніс каже, що зовсім самотня, і винуватить свою славу в тому, що не ходить на побачення з хлопцями.

Актор Ештон Катчер, який останнім часом частенько її "вигулює", то лише друг, продовжує стверджувати Мілена.

Про це вона розповіла журналові "Elle", пише "Contact Music".

На любовному фронті в Куніс порожньо, відколи в 2010-му закінчилися її стосунки з Маколеєм Калкіним, і винна в цьому популярність, вважає дівчина.

"Якщо хлопець підійде до мене і запитає, чи можна мене запросити на побачення? Куди я можу піти на те побачення? Я нікуди не можу піти! До мене додому, до нього додому…", - каже зірка "Чорного лебедя".

"Що б ви робили? Я намагаюся бути наче нормальна дівчина і дівчина без пари… але поняття самотності просто не можна застосувати до мого становища. Я навіть не змогла б сходити на побачення, якби захотіла!", - бідкається "супер-єврейка" з Чернівців.

Актриса ризикує засидітися в дівках, бо в її житті не існує нічого секретного, і на побачення вона не ходить, бо на неї всі неодмінно роздивляються.

Іще вона вкотре запевнила, ніякого бурхливого роману з "ексом" Демі Мур у неї нема.

"Я цілковито самотня… Слухайте, ми тусуємось. Ми знаємо одне одного вже 15 років. У нас спільні друзі. Нам затишно одне з одним. Ось і все! Нема шаленої любовної історії, нічого більше нема", - запевнила Міла.
Помилковий заголовок — Vsks Reysc ckfdf yt lf' uekznb p [kjgwzvb

5 Липня, 00:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)