Настільна версія
мова | язык

Том Круз через розлучення з Кеті Холмс знаходиться на межі нервового зриву

10 Липня, 21:56

Поділитися:

Відомий голлівудський актор Том Круз сильно переживає з приводу шлюборозлучного процесу зі своєю дружиною, актрисою Кеті Холмс. Повідомляється, що артист перебуває буквально на межі нервового зриву через те, що дружина забороняє йому бачитися з дочкою Сурі.

Незважаючи на те що ані Том Круз, ані поки що його дружина Кеті Холмс ніяк не коментують перебіг шлюборозлучного процесу, світські хронікери знаходять все нову і нову інформацію щодо непростої ситуації, в якій зараз знаходяться обидва актори. Так, повідомляється, що після того, як Кеті оголосила про своє рішення розлучитися, вона більше не розмовляла з чоловіком.

А зараз і зовсім обмежила спілкування Тома Круза з дочкою Сурі. Від цього нещасний актор, для якого розлучення стало справжнім ударом, сильно переживає і буквально готовий впасти в істерику. "Нам насилу вдалося умовити представників Кеті дозволити Крузу коротко поговорити з Сурі по телефону. Тільки спілкування з дочкою допомагає йому уникнути нервового зриву. До речі, він ні слова не сказав їй про розлучення", - заявили офіційні представники голлівудського актора.

Коли Том Круз зможе побачитися з Сурі, невідомо. Зараз актор знімається в Ісландії, та й з дружиною бачитися йому не дуже хочеться. Кажуть, що стосунки поки що подружжя зовсім розклеїлися. "Стосунки Тома з Кеті зараз просто катастрофічно погані. Він вважає, що вона зрадила його і використовує дитину в якості зброї", - стверджують близькі друзі пари. Підозрюють, що Кеті Холмс намагається обмежити спілкування Тома і Сурі, знову ж, через його захоплення саєнтологією. Нібито він може нав'язати незміцнілій дитячій свідомості не ті цінності.

Нагадаємо, Холмс розлучається з чоловіком після майже шести років шлюбу через його маніакальне захоплення саєнтологією, на яке він хотів "підсадити" і їхню дочку Сурі. Кеті, яка, мабуть, важко терпіла релігійне вчення чоловіка, буквально вибухнула, коли дізналася, що Круз хоче відправити дочку в закриту саєнтологічну школу. У результаті Кеті зажадала одноосібної опіки над Сурі і аліменти на додачу. Світські хронікери підрахували, що Том повинен виплачувати дружині по три мільйони доларів за кожен рік шлюбу. Разом, виходить 18 мільйонів.
Помилковий заголовок — Njv Rhep xthtp hjpkextyyz p Rtns {jkvc pyf[jlbnmcz yf vt;s ythdjdjuj phbde

10 Липня, 21:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків