Настільна версія
мова | язык

Табаков подарував Арбеніній на день народження себе. Іграшкового...

11 Липня, 12:11

Поділитися:

Переможець телепроекту "Голос країни-2" Павло Табаков в оригінальний спосіб привітав свого зіркового тренера Діану Арбеніну із днем народження. Співак приготував їй унікальний подарунок -- пару ексклюзивних авторських ляльок. Ці ляльки є точною копією Діани і Павла, один в один повторюють їхні сценічні образи з тріумфального фінального ефіру "Голосу країни", коли Арбеніна з Табаковим у дуеті заспівали пісню "Вище неба" групи "Океан Ельзи".

Номер Павла і Діани "Вище неба" став одним з найяскравіших у другому сезоні "Голосу країни". Цей емоційний виступ запам'ятався не тільки мільйонам телеглядачів, а й самим артистам.

Під час виконання пісні "Вище неба" ми з Діаною відчули шалений драйв, а такі емоції для артиста багато важать, - каже Павло Табаков. - Коли думав, що подарувати Діані на день народження, вирішив, що найкраще буде, якщо мій подарунок нагадуватиме їй про нашу спільну перемогу у
"Голосі країни". Адже з нас вийшла відмінна команда!

Ексклюзивні ляльки Павло замовив у львівської лялькарки Катерини Кирилової за два місяці до дня народження Арбеніної. І два місяці майстриня день у день працювала над найоригінальнішим у своїй творчій кар'єрі замовленням. Для натхнення вмикала у майстерні пісні Табакова та Арбеніної. 70-сантиметрові іграшкові копії Павла і Діани вдалися на славу. Ляльки повторюють образи співаків до найменших деталей в їхньому одязі, включаючи навіть хрестик на шиї у Діани і зірку
Ерцгамми на шиї у Павла.

Діана Арбеніна свій день народження 8 липня відзначала за океаном, адже цими днями перебуває у США. Тож Павло Табаков наразі привітав свою зіркову наставницю з днем народження по телефону. На електронну пошту надіслав їй фото лялькових Діани і Павла. А подарувати оригінальний "презент" співак планує особисто - наприкінці липня, коли Арбеніна приїде до України. "Надіюсь, мій подарунок припаде Діані до душі", - усміхається Табаков.

Відео вибухового дуету Павла Табакова і Діани Арбеніної у "Голосі країни-2" можна переглянути ось тут
Помилковий заголовок — Nf,frjd gjlfhedfd Fh,tysysq yf ltym yfhjl;tyyz ct,t/ Suhfirjdjuj///

11 Липня, 12:11

Поділитися:

Фото: канал "1+1" (виступ на "Голосі країни") і Вікторія Істоміна (ляльки).

Теги: Павло Табаков, Катерина Кирилова, Голос країни, День народження, подарунок

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Амбросій, Денис, Іван