Настільна версія
мова | язык

Закінчилися зйомки одного із найбільш очікуваних фільмів року

11 Липня, 18:03

Поділитися:

Закінчилися зйомки одного із найбільш очікуваних фільмів року - приквела Володаря Кілець, дилогії Хоббіт.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив режисер Пітер Джексон, автор фільмів за знаменитою трилогією Джона Толкієна Володар кілець.

"Ми зробили це!" - Написав на своїй сторінці у Facebook режисер. - "На 266-тий день зйомки підійшли до кінця. Спасибі нашій фантастичній знімальній групі і всім вам за підтримку. Наступна зупинка - монтажна".

Нагадаємо, що світова прем'єра фільму Хоббіт Пітера Джексона відбудеться у Веллінгтоні у Новій Зеландії 28 листопада 2012 року. Вихід Хоббіта у широкий прокат заплановано на 14 грудня 2012 року.

Як повідомлялося раніше, фільм буде розділений на дві частини. Йдеться про прем'єру першої серії - Хоббіт: Несподівана подорож (The Hobbit: An Unexpected Journey), другий фільм - Хоббіт: Туди і назад (The Hobbit: There and Back Again) - вийде на екрани 13 грудня 2013-го.

Проект заснований на однойменній повісті Джона Толкієна, яка є передісторією Володаря кілець. Роботу над Хоббітом Пітер Джексон почав ще у березні минулого року у Новій Зеландії.

У Хоббіті знялися актори, вже відомі за Володарем кілець: Орландо Блум (Orlando Bloom) зіграв ельфа Леголаса, Кейт Бланшетт (Cate Blanchett) знову стала ельфійськой королевою, Ян Маккеллен (Ian McKellen) залишився Гендальфом, а Елайжда Вуд (Elijah Wood) - Фродо. На одну з ролей був запрошений британський комік Стівен Фрай (Stephen Fry), а головного героя Більбо Беггінса зіграв Мартін Фрімен (Martin Freeman), відомий за роллю доктора Ватсона у серіалі BBC Шерлок Холмс (Sherlock).

У Хоббіті розповідається початок історії, яка так докладно розгорнулася у Володарі кілець. Молодий хоббіт Більбо Беггінс, який живе життям простого обивателя, вирушає у незвичайну подорож. Стикаючись із масою труднощів та перешкод, він дізнається багато нового про світ навколо. Саме Хоббітом Джон Толкієн дебютував у літературі. Книга народилася із казки, яку письменник написав для своїх дітей.
Помилковий заголовок — Pfrsyxbkbcz pqjvrb jlyjuj sp yfq,skmi jxsredfyb[ askmvsd hjre

11 Липня, 18:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій