Настільна версія
мова | язык

Кеті Холмс змовилася з Ніколь Кідман?

13 Липня, 11:46

Поділитися:

Схоже, актриси Кеті Холмс та Ніколь Кідман сформували такий собі "клуб колишніх дружин" Тома Круза.

Подейкують, жіночки потай здружилися за спиною в зірки "Місія нездійсненна", й Кідман дуже підтримала "товаришку по нещастю", коли та готувалася до розлучення.

Про це пише "US Magazine".

"Протягом останніх кількох тижнів вони спілкувалися. Ніколь підбадьорювала (Кеті), казала, що вона теж через це пройшла і що треба триматися", - каже джерело.

Зі слів інформатора, жінки почали спілкуватися ще в 2006-му, коли Холмс тільки-но побралася з екс-чоловіком Кідман.

"Вона була її особистою подругою, про яку знало небагато людей", - стверджує він.

Усвідомивши, що в їхнього з Томом шлюбу немає майбутнього, та боячись за майбутнє донечки Сурі, Кеті звернулася за порадою до Ніколь. Та запропонувала Холмс свою допомогу та підтримку.

Як відомо, після розлучення Кідман та Круза їхні прийомні діти, Ізабелла та Коннор, лишилися з батьком, і це дуже гнітило акторку.

Між тим Кеті Холмс, якій уже вдалося домовитися з екс-чоловіком щодо опіки над Сурі, повернулася до католицької віри, ставши парафіянкою нью-йоркської церкви Святого Франциска Ксаверія, пише "Huffington Post".

Нагадаємо, головною причиною краху 5-річного шлюбу називають небажання Холмс надалі поділяти саєнтологічні вірування чоловіка, і виховувати за ними їхню спільну доньку.

Як відомо, пара одружилася в 2006-му, і противники саєнтологічної церкви тоді влаштували спеціальну акцію "Звільнити Кеті", попереджаючи наречену про небезпеку гаслами "Біжи, Кеті, біжи!", пише "The Telegraph".
Помилковий заголовок — Rtns {jkvc pvjdbkfcz p Ysrjkm Rslvfy&

13 Липня, 11:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій