Настільна версія
мова | язык

Мік Джаггер переспав майже з 5000 жінками

13 Липня, 22:48

Поділитися:

До 50-річного ювілею з дня першого виступу легендарного британського рок-колективу The Rolling Stones Крістофер Андерсен видав книгу з біографією Міка Джаггера.

В книзі автор запевняє, що співак мав шалену сексуальну вдачу і що він переспав з тисячами жінок. "Через постіль Міка Джаггера пройшло більше ніж чотири тисячі жінок. У ретроспективі, я думаю, може бути навіть низький показник", - написав біограф зірки в книзі "Мік: божевільне життя і божевільний геній Джаггера". А американський бас-гітарист Джин Сіммонс з математичною точністю заявляв, що Джаггер вступив у інтимні відносини з 4897 жінками.

І серед них дружина екс-президента Франції Карла Бруні, голлівудські зірки Ума Турман, Фарра Фосетт і Карлі Саймон. Приписують йому і залицяння до юної Анжеліни Джолі. Біограф також стверджує, що Джаггер не нехтував і сексуальними втіхами з чоловіками. Так йому приписують роман з ще одним генієм рок-музики Девідом Боуї. Втім, останнього давно підозрювали в бісексуальних схильностях. Музиканти стали близькі після відвідин Джаггером одного з концертів Девіда в 1973 році. В той час у світі вирувала "бісексуальна революція", і кожен просунутий музикант хотів до неї доторкнутися. Дружина Боуї в одному з інтерв'ю зізналася, що в прямому сенсі застала чоловіка в ліжку з Міком Джаггером.

Помилковий заголовок — Vsr L;fuuth gthtcgfd vfq;t p 5000 ;syrfvb

13 Липня, 22:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван