Настільна версія
мова | язык

Том Круз буде судитися з виданням, яке назвало його монстром

13 Липня, 22:56

Поділитися:

Адвокат Тома Круза Берт Філдс звинуватив британський таблоїд The National Enquirer в тому, що він випустив наклепницький матеріал на актора. Про це Берт повідомив у відкритому листі видавництву American Media, що володіє журналом The National Enquirer. Лист опубліковано на сайті журналу The Hollywood Reporter.

Матеріал, про який Берт Філдс веде мову, був опублікований 11 липня 2012 року в статті The National Enquirer, винесеної на обкладинку. Філдс вимагає негайного спростування всіх неправдивих висловлювань, що містяться в статті, і повідомляє про свій намір звернутися до суду.

На обкладинці журналу National Enquirer від 11 липня розміщені фотографії Тома Круза і Кеті Холмс, а також будинки Круза. Напис на обкладинці свідчить: "Усередині будинку жахів Тома! Образа. Жорстокість. Приниження". Також на обкладинці актор названий "справжнім монстром". Стаття присвячена особистим подробиць сімейного життя Тома Круза і Кеті Холмс, про початок шлюборозлучного процесу яких стало відомо 29 червня.

У статті повідомляється, що Круз жорстоко поводився зі своєю дружиною і принижував її, а дочка Кеті і Тома Сурі живе в кімнаті без вікна, з якої не виходить місяцями. Також в ній йдеться, що садівник, домробітниця і охоронці, які проживають в будинку, були саєнтологами, National Enquirer призводить висновок експерта про те, що Том Круз справляє враження чоловіка, який б'є свою дружину. Всі перераховані вище повідомлення Берт Філдс називає брехнею.

Розлучення Тома Круза привернуло підвищену увагу ЗМІ. Для самого журналу National Enquirer матеріал про "Будинок жахів Круза" є вже не першою провокаційною публікацією про зоряну пару.

У лютому 2012 року National Enquirer помістив на обкладинку фотографію Вітні Г'юстон в труні, чим викликав потужну хвилю критики.
Помилковий заголовок — Njv Rhep ,elt celbnbcz p dblfyyzv? zrt yfpdfkj qjuj vjycnhjv

13 Липня, 22:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора