Настільна версія
мова | язык

Бандерас і Гріффіт на межі розлучення після 15 років шлюбу

16 Липня, 22:41

Поділитися:

Слідом за Томом Крузоі і Кеті Холмс ще одна зіркова пара Голлівуду опинилася на межі розлучення - Антоніо Бандерас і Мелані Гріффіт.

Таку сумну новину розповіло джерело з оточення зоряної пари, яка разом вже 15 років. З чуток, головною причиною проблем в родині стали ревнощі.

"Мелані роками мучилася від постійного флірту чоловіка з красунями, - говорять друзі пари. - Вона втомилася жити в постійному страху, що чоловік може її обманювати".

Хоча офіційних заяв від пари поки не було, але останнім часом Мелані Гріффіт дійсно перестала носити обручку.

Антоніо і Мелані заради своєї любові обидва пішли від подружжя. Пара виховує спільну дочку Стеллу і двох дітей Мелані від попередніх шлюбів.

Масла у вогонь додала успішна кар'єра Бандераса, у той час як Гріффіт все рідше отримує ролі в кіно, пише "Комсомольская правда" в Украине". Незважаючи на всі труднощі, один з найкрасивіших чоловіків світу постійно підтримував свою дружину, коли та лікувалася від наркотичної і алкогольної залежності.

І ось, коли всі негаразди позаду, пара вирішила розлучитися. Очікується, що про своє розлучення зірки офіційно оголосять з дня на день.
Помилковий заголовок — <fylthfc s Uhsaasn yf vt;s hjpkextyyz gsckz 15 hjrsd ik.,e

16 Липня, 22:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон