Настільна версія
мова | язык

Клички покажуть москвичам фільм про себе

17 Липня, 18:50

Поділитися:

Якщо в Києві прем’єра документального фільму про братів Кличків відбулася ще у березні, то москвичі побачать картину лише 17-го липня.

Наразі брати-боксери готуються до показу та, судячи з фото прес-служби у соцмережі Facebook, трохи хвилюються.

Перед прем’єрою фільму Віталій Кличко дав інтерв’ю на радіо "Маяк", повідомляє сайт фан-клубу Кличків.

Боксер розповів про свій прийдешній бій із Мануелем Чарром, який станеться восени, а також - про свій раціон та, звичайно ж, про фільм "Кличко".

На запитання ведучих про те, як він харчується, Віталій Кличко відповів: "Нудно".

"Знаєте, нудно, харчуюсь правильно, не п’ю, не курю, нудно", - пожартував боксер.
Клички повезли фільм про себе до Москви

Що ж до того, яким чином з’явилося документальне кіно про братів Кличків, то сама ідея Віталію теж спочатку здавалася нудною.

"Одного разу до нас прийшов і каже: "Хочу зняти кіно"… Дуже багато чіпляються – книгу написати, кіно зняти. Приїхав на тренувальну базу, я кажу: Слухай, відчепись. Телефоную я менеджеру своєму, кажу: Тут якийсь Себастьян Денхардт… Він там впав", - згадує боксер.

На відміну від Кличка, його менеджер знав, хто такий Денхардт і скільки він має нагород. Тож брати погодилися на зйомки.

"Спочатку нам камера заважала, потім ми до неї звикли, протягом 2-х років вони навколо нас їздили-ходили. Потім я був такий здивований, дві години документального кіно - як це нудно. Але потім, коли я вперше подивився, що вони зняли - знятий документальний фільм, а таке враження, що знятий художній", - ділиться враженнями Віталій.

До слова, як повідомляє сайт фан-клубу Кличків, 15-го липня в Мюнхені Володимир Кличко вручив Себастьяну Денхарду премію за фільм "Кличко". Це сталося на церемонії присудження Баварської спортивної нагороди.

У своїй промові Володимир згадав епізод, що стався під час зйомок фільму. Віталій власноруч стриг своєму синові волосся, після чого гордо заявив, що заощадив 10 євро. А хлопчик засмутився, тому що результатом перукарського мистецтва Віталія була стрижка як у співака Джастіна Бібера.
Помилковий заголовок — Rkbxrb gjrf;enm vjcrdbxfv askmv ghj ct,t

17 Липня, 18:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон