Настільна версія
мова | язык

Соліст гурту ТІК соромився власних пісень

17 Липня, 23:36

Поділитися:

З дитинства популярна і впевнена у собі. Катю Бужинську у школі любили, у дворі - поважали. Зараз на сцені у неї, здається, жодних комплексів. Проте зірка зізнається - вони є. Аби почувати себе впевнено, вона вдається до певних хитрощів, повідомляє TCH.ua .Особливе.

"Коли оператор мене знімає знизу - це дуже болюче питання . У мене була травма руки. Я комплексую через те, що в мене кісточка не гарна, така після перелому . Під кожну сукню я обов'язково шию собі браслет. І намагаюсь носити довгі рукави",- розповідає співачка.

Віктор Бронюк ніколи соромився своєї зайвої ваги, але навіть у зрілому віці все ж мав комплекс - був невпевнений в своєму таланті. Позбавитися його допомогли прихильники.

"Коли почав писати перші пісні і я не знав як на них відреагують мої друзі, я так розказував, що "оце написав один друг, один мій знайомий"... Ну, і вже прийшов такий час і всі запитували, а "що ж це за друг такий?". Я набрався сміливості, все ж таки пісні подобаються, люди співають, вже пішли в народ, я став і зізнався", - розказує Віктор.

Весела, компанійська, розкута. Співачка Інгрід зізнається, її сценічний образ - лише ілюзія. У повсякденному житті вона любить самотність. Бо комплексує. Через це - серйозні проблеми із спілкуванням.

"Я людина, яка любить сидіти вдома, боїться виходити поміж люди. Я дуже соромлюся коли мені доводиться йти кудись – до ресторану, клубу, бару. Я завжди надто сором'язлива, якщо не на сцені", - розповідає співачка.

До того як стати травесті-дівою комплексувала і маленька Монро. Не подобалося усе - і зовнішність, і як сприймають люди.

"В даний момент комплексів як таких серйозних у мене немає, та я ніяковію іноді. Я була невпевненою в собі мені здавалося, що я не вмію співати, що я не вмію рухатися, говорити, мені не подобався мій голос та мені багато чого не подобалося. Зараз я задоволена по повній. Комусь не подобається? Перемикаємо канал!",- каже діва.
Помилковий заголовок — Cjkscn uehne NSR cjhjvbdcz dkfcyb[ gsctym

17 Липня, 23:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'яті та примирення

Міжнародний день Червоного Хреста

Сьогодні іменини святкують:

Марк, Селіверст (Сильвестр)