Настільна версія
мова | язык

На території «Арени Львів» виступить найкращий ді-джей світу Армін ван Бюрен

20 Липня, 00:51

Поділитися:

23 серпня у Львові вперше відбудеться легендарний британський фестиваль Godskitchen.

Львів – в очікуванні найяскравішої події у сфері електронної музики. 23 серпня на території стадіону "Арена Львів" відбудеться грандіозний фестиваль Godskitchen, хедлайнером якого стане один з найвідоміших у світі ді-джеїв Армін ван Бюрен (Armin van Buuren). Виступ зіркового артиста у рамках прем'єрного для Львова легендарного британського фестивалю Godskitchen представить івент-провайдер номер один в Україні VIRUS Music.

Львівський Godskitchen розпочнеться о 20.00 і триватиме до 6-ої години ранку. Танцювальний марафон просто неба вражатиме не тільки музичним наповненням, а й гігантською за розмірами сценою у формі футуристичного куба. Завдяки такій сцені і неймовірним технічним спецефектам публіка сприйматиме артистів у новому вимирі. Компанію Арміну ван Бюрену, виступи якого по всьому світу супроводжують аншлаги, на фестивалі у Львові складуть фінський ді-джей Tom Fall та українці Omnia, Max Freegrant i Dart Rayne.

Армін ван Бюрен (Armin van Buuren) - чотирикратний володар звання «Найкращий ді-джей світу» (2007-2010 рр.), за версією головного ді-джей-рейтингу планети DJ Mag Top-100. У 2011-му ді-джей посів друге місце цього рейтнгу, завдяки чому вісім років поспіль залишався у трійці найкращих ді-джеїв світу. Крім того, Армін ван Бюрен - володар вражаючої кількості престижних нагород. Серед них - кілька IDMA та Beatport Music Awards. Також він - Офіцер Помаранчевого Ордену, який отримав із рук Королеви Нідерландів Беатрікс. Армін ван Бюрен - засновник і власник Armada Music – найвідомішого та найвпливовішого агентства і денс-лейбла в світі. Автор чотирьох суперуспішних альбомів і незліченної кількості хітів, яким під час його сетів у кожному куточку планети підспівують багатотисячні танцмайданчики. Альбом Imagine став номером один у ТОП-100 альбомів Голландії. А відео на хіт In & Out of Love feat. Sharon den Adel досягло понад 120 мільйонів переглядів на YouTube, ставши найпопулярнішим відео за всю музичну історію Нідерландів. Радіошоу Арміна ван Бюрена A State of Trance, яке охоплює 15 мільйонів слухачів щотижня, п’ять років поспіль ставало найкращим мікс-радіошоу на Майамській Winter Music Conference. Географія виступів Арміна ван Бюрена охоплює всі провідні денс-фестивалі і культові клуби світу.

Godskitchen – це всесвітньо відомий британський фестиваль танцювальної музики з десятирічною історією. Він успішно проводиться в десятках міст на всіх континентах! Godskitchen проходить у закритих приміщеннях і має різні концепти (оформлення сцени та візуальних перформенсів). В Україні Godskitchen проводять уже сім років (за цей час відбулося 13 фестивалів у Києві та один у Харкові). Сумарно «фест» зібрав понад 60 тисяч відвідувачів. 40% із них – гості з інших міст і навіть країн. Український Godskitchen потрапив у «Книгу рекордів України» - за «Найбільшу кількість відвідувачів на концерті у закритому приміщенні».

До Львова приїде технічно найдосконаліше шоу Godskitchen Fusion. Світова прем’єра цього концепту з шаленим успіхом відбулася торік у Києві. Аудіо-візуальна ідея поєднує в єдине ціле музику, відеомистецтво та безліч різноманітних спецефектів. Сцена - вражаюча за розмірами футуристична конструкція кубічної форми, у якій використовується понад 130 кв. м. LED-екранів, понад 460 кв. м. LED-стрічок та найсучасніші технології проекції. Це новий концепт, що «оживляє» музику і презентує публіці виступи артистів у новому вимірі. Сцена будується разом з голландськими експертами з компанії 250К PRODUCTION. Ще одна особливість львівського Godskitchen – цей фестиваль відбудеться у форматі open-air (просто неба).

- Подія, яка відбудеться 23 серпня, однозначно стане найяскравішою подією у Львові у сфері електронної музики, - каже Ростислав Кулик, засновник компанії Kulyk Prodaction, яка опікуватиметься львівським Godskitchen (раніше ця компанія успішно провела у місті Лева концерти всесвітньовідомих Blank & Jones та ATB, а також 250 інших концертних заходів). – Це буде десятигодинний безперервний марафон-шоу, якому немає рівних за видовищністю, технічним оснащенням і складом артистів.

Вартість перших квитків на Godskitchen Fusion, який відбудеться у Львові 23 серпня, - на диво, низька, як такого грандіозного фестивалю: стандарт - 199 грн., VIP - 349 грн. Найзручніший спосіб – це оформлення квитків он-лайн та оплата за допомогою платіжної картки, веб-мані або будь-якого з тисяч платіжних терміналів ПриватБанку та EasyPay по всій Україні.
Помилковий заголовок — Yf nthbnjhsї «Fhtyb Kmdsd» dbcnegbnm yfqrhfobq ls-l;tq cdsne Fhvsy dfy <.hty

20 Липня, 00:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)