Настільна версія
мова | язык

Екс-"татушка" Лєна Катіна розповіла про справжні причини розпаду гурту

20 Липня, 01:05

Поділитися:

Екс-учасниця російського гурту tATu, тепер вже сольна співачка Лєна Катіна розповіла, чому свого часу розпався шалено популярний гурт, повідомляє TCH.ua

"Вже минуло достатньо часу, щоб розповісти про справжні причини закриття проекту tATu. Наш виконавчий продюсер Борис Ренський трохи втомився від сюрпризів з боку Юлі - вона легко могла зірвати концерт, просто не з'явившись… Нас внесли в чорний список людей, з якими не можна працювати. Після такого розвитку подій було прийнято рішення зав'язати з групою", - заявила вона.

Як відомо, успіх проекту пояснюють ще й тим, що дівчата вперше відкрито заговорили про гомосексуальні стосунки. Тепер Олена без приховування розповіла про справжні стосунки з Юлією Волковою.

"Проводячи разом 24 години на добу протягом 10 років, ми з Юлькою зрослися. Божевільні концерти, тусовки, зависання друг у друга вдома - все це було з нею. Вона була частиною мене: як рука або нога. І коли наші дороги розійшлися, я відчула, що втрачаю і себе. Я не знала, хто я і що без неї", - сказала Лєна.

Проте всього через кілька років Олена домоглася значно більших результатів, ніж подруга. Її трек "Never Forget" очолив танцювальний чарт авторитетного журналу Billboard:

"З початком роботи над сольним проектом мій інтерес до життя повернувся. Іноді вранці, ще не відкривши очі, згадую, що знову бачила уві сні Юльку. Вона залишилася в минулому і в моєму серці, звичайно, - як близька людина, з якою я провела дуже великий і важливий відрізок юності", - заявила Катіна.
Помилковий заголовок — Trc-@nfneirf@ K'yf Rfnsyf hjpgjdskf ghj cghfd;ys ghbxbyb hjpgfle uehne

20 Липня, 01:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин