Настільна версія
мова | язык

Волочкова зірвала гастролі в Євпаторії

20 Липня, 23:48

Поділитися:

Російська балерина Анастасія Волочкова відмовилася виступати в Євпаторії. Організатором концерту танцівниці вдалося зібрати лише 60 тисяч гривень, що здалося їй замало.

Про це повідомляє "Крымский аналитик".

Приїзд Волочкової до Криму почався добре.

"Нас зустріли, відвезли в готель, нагодували, і тільки потім доставили на майданчик театру. Було приємно почуватися бажаним гостем у Криму", - написала Настя у блозі.

Танцівниця також висловила подяку урядовцям півострову та подякувала за гарний прийом, але була розчарована низьким попитом на квитки.

"Незважаючи на те, що місто було обвішане моїми афішами, виявляється, багато хто не вірив у мій приїзд. Мені так дивно, але з такою ситуацією я стикаюся вже не вперше. Хтось із завидною постійністю розпускає чутки в різних містах, що я з різних причин не приїду, і концерт не відбудеться", - зазначила Волочкова у блозі.

"Люди! Я не вагітна! Я відновилася після аварії! Моє нове шоу - це не класичний балет. Це унікальне поєднання танцювальних стилів! Я завжди в творчому пошуку і в мене багато цікавих проектів. Я танцюю! Я співаю! Я дивую!" – наголосила Анастасія.

Втім, в Євпаторії охочих подивитися виступ Насті виявилося небагато. З квитками прийшли переважно жінки. Адміністраторам вдалося зібрати лише 60 тисяч гривень, а Волочкова хотіла за концерт більше.

За однією з версій, глядачі відмовилися йти на Волочкову через високі ціни на квитки. Квиток в партер коштував 400 гривень.

Не виправдався і розрахунок на курортників. В Євпаторії цього року відпочивають переважно небагаті українці, які на курорті рахують кожну копійку.

Варто зауважити, що один з організаторів концерту балерини покладає усю провину на Волочкову та каже, що більше не запрошуватимуть її до Євпаторії.
Помилковий заголовок — Djkjxrjdf pshdfkf ufcnhjks d "dgfnjhsї

20 Липня, 23:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин