Настільна версія
мова | язык

Мейхер з сином відпочила у Карпатах

21 Липня, 00:05

Поділитися:

Колишня солістка гурту "ВІА Гра" телеведуча Надія Мейхер цього року віддала перевагу гірському відпочинку. Вона з сином навідалася до Карпат.

Про це повідомляє канал "СТБ".

"Ще торік ми відкрили для себе дивовижне місце недалеко від Славського, але не встигли як слід з ним ознайомитися. Тож цього року вирішили знову вирушити туди", - поділилася Надя.

"Я взагалі люблю гори - вони виробляють монументальне враження. Немов торкаєшся до вічності. Люди йдуть і приходять, а гори залишаються... Звичайно, Карпатські гори відносно молоді, але відпочити там після міської суєти, подихати свіжим повітрям - просто щастя!" – зізналася співачка.

"Ми ходили на екскурсії, старший син Ігор купався в басейні, грав у настільний теніс, баскетбол, катався на велосипеді. Мені особливо запам'ятався троллей - атракціон на деревах, свого роду канатна дорога. Екстрімом це назвати не можна, бо все робиться зі страховкою, але фізична підготовка просто необхідна", - розповіла Надія.

Щоправда, зірці не вдалося сховатися від уваги прихильників.

"В готелі нас багато впізнавали та просили автограф", - поскаржилася Мейхер.

До слова, Надія не уточнила, чи їздила на відпочинок з батьком своєї доньки – російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим та, власне, з 4-місячною донькою Анею.
Помилковий заголовок — Vtq[th p cbyjv dslgjxbkf e Rfhgfnf[

21 Липня, 00:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон