Настільна версія
мова | язык

LOBODA знімається в кліпі на 9 місяці вагітності

31 Березня, 13:46

Поділитися:

LOBODA і відомий кліпмейкер Євген Тимохін приступили до зйомок кліпу на пісню "Спасибо", яку співачка написала під час вагітності і присвятила своєму новому стану - життя в очікуванні дива.

LOBODA, яка зараз перебуває на 9 місяці вагітності, розповідає, що ніколи раніше не відчувала такого припливу творчих сил. Крім того, що співачка серйозно захопилася живописом, її "музичне почуття" пережило друге народження - за останні кілька місяців LOBODA написала багато нового матеріалу і активно працювала над записом свого нового, майбутнього альбому "Революція".

Найяскравішою і глибокою композицією останнього часу є пісня "Спасибо", яка стала своєрідним камертоном сьогоднішнього стану артистки, квінтесенцією її нових почуттів та емоцій. Саме тому LOBODA вирішила екранізувати цей трек, будучи на останньому місяці вагітності. Для втілення цього відповідального завдання співачка вперше вирішила співпрацювати з режисером Євгеном Тимохіним, який зняв гучні кліпи для проекту Kazaky, останнє відео Бориса Моісеєва на пісню "Я не можу тебе втрачати", а також встиг попрацювати з багатьма відомими артистами. 

Зйомки кліпу "Спасибо" пройдуть в два етапи, в яких LOBODA з'явиться до і після народження малюка. Робота над першою частиною музичного відео вже завершена, а до другої частини співачка приступить відразу після пологів.
Помилковий заголовок — ДЩИЩВФ pysvf'nmcz d rksgs yf 9 vsczws dfusnyjcns

31 Березня, 13:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван