Настільна версія
мова | язык

С.К.А.Й. відіграв на фестивалі «Нашествіє» та відвідав Санкт-Петербург з Юрієм Шевчуком

22 Липня, 15:51

Поділитися:

8 липня гурт С.К.А.Й. відіграв свою концертну програму в рамках найвідомішого російського фестивалю «Нашествіє». Фестиваль вразив українських музикантів своїми масштабами – величезною територією, організацією, а також кількістю команд, які виступали.

Публіка зустріла С.К.А.Й. дуже тепло. Приємним фактом стало те, що фестиваль відвідало багато людей з України, що було помітно по кількості українських прапорів серед глядачів. Російська аудиторія, незважаючи на те, що С.К.А.Й. україномовна група, теж зустрічала її виступ дуже бурхливо та емоційно, чим в котрий раз довела той факт, що мовного бар’єру в музиці не існує.

Цього року на фестивалі загалом були присутні 154 тисяч глядачів, а також більше ніж 260 тисяч прихильників змогли спостерігали за виступами улюблених груп за допомогою прямої онлайн-трансляції фестивалю у всесвітній мережі.

Також приємною подією під час подорожі в Росію для С.К.А.Й. стала зустріч в Санкт-Петербурзі з їх добрим другом та колегою Юрієм Шевчуком, лідером гурту ДДТ. Він дуже гостинно зустрів після «Нашествія» своїх українських товаришів в рідному місті, та показав їм всі найцікавіші місця та закутки Санкт-Петербурга.

«Ми дуже добре провели час разом та відпочили від фестивалю. Взагалі подорож була важкою, хоча дуже приємною і цікавою. Ми плануємо вже скоро знову поїхати до Росії з концертами», - зазначив лідер гурту С.К.А.Й. Олег Собчук.
Помилковий заголовок — C/R/F/Q/ dslsuhfd yf atcnbdfks «Yfitcnds'» nf dsldslfd Cfyrn-Gtnth,ehu p >hs'v Itdxerjv

22 Липня, 15:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван