Настільна версія
мова | язык

Mirami та LayZee – літні мрії в стилі Coco Jamboo

25 Липня, 23:24

Поділитися:

16 червня в Україну завітав колишній учасник групи Mr. President LayZee із своєю програмою. Виступ відбувся в клубі Picasso (Львів). Саме цього дня заклад святкував своє 15-ти річчя. Це стало доброю нагодою для того, щоб наживо презентувати широкому загалу новий трек Mirami та LayZee “Summer Dreams”.

Спершу в ресторані-музеї “Сало” (Львів) відбулась невелика прес-конференція, де дівчата разом із німецьким співаком розповіли про весь творчий процес навколо треку і кліпу "Summer Dreams". Наступною зупинкою був сам клуб Picasso.

Розпочали феєричне дійство дівчата з Mirami. Із самого початку вечірки атмосфера була по-справжньому європейська. Всі пісні групи, а особливо беззаперечний хіт “Сексуальна”, публіка сприймала “на ура”. І от коли весь зал уже відривався на танцполі “по повній”, дівчата запросили європейського гостя LayZee для того, щоб презентувати пісню “Summer Dreams” наживо. Після виконання спільної композиції та піднесених емоцій залу, Mirami залишили сцену для LayZee, який представив свою програму.

Піснею “Summer Dreams” виступ групи Mirami не завершився. Справжнім фурором було закінчення шоу-програми. На сцену повернулися дівчата і разом з LayZee та відвідувачами клубу проспівали всесвітній хіт “Coco Jamboo”. Це була справжня кульмінація вечірки. Публіка не хотіла відпускати виконавців зі сцени. Довелось “на біс” ще раз виконувати пісні “Summer Dreams” і “Coco Jamboo”.

Нагадаємо, що наприкінці травня відбулась всеукраїнська прем’єра відеороботи на пісню “Summer Dreams” на телеканалі М1. І вже згодом композиція стала гарячим хітом літа і потрапила на популярні радіостанції Європи, зокрема на DJ Fm (Україна), Radio Eska (Польща), Radio NRJ (Франція), радіо Record (Росія), Free Radio та Kiss Radio (Чехія).
Помилковий заголовок — Ьшкфьш nf ДфнЯуу – ksnys vhsї d cnbks Сщсщ Офьищщ
25 Липня, 23:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день праці

Сьогодні іменини святкують:

Аксен, Антон, Віктор, Юхим, Зинон, Ізот, Іван, Кузьма, Фелікс