Настільна версія
мова | язык

ВВ готують новий альбом

25 Липня, 23:41

Поділитися:

"Воплі Відоплясова" записують новий альбом. Про це лідер гурту Олег Скрипка розповів Gazeta.ua перед виступом музичної команди на фестивалі Summer Sound у селі Грибовка Одеської області.

"Це буде ліричний альбом, - повідомив музикант. - Вже записали половину матеріалу. Але не можу сказати, коли він вийде. Думаю, скоро".

Попередній студійний альбом "Були деньки" ВВ вийшов у 2006 році. Після гурт видавав лише концертні альбом та сингли.

Також Олег Скрипка нині працює зі своїми вихованцями шоу "Голос країни". "В першу чергу співпрацюю з Ілларією. Але це не продюсування. Записуємо дуети. Запрошую вихованців виступати на моїх концертах", - додав музикант.

Він зазначив, що активно почав втілювати проекти зі владою. Скрипка був відповідальний за організацію культурної програми відкриття Андріївського узвозу після реконструкції. Так розпочалася його співпраця зі столичною мерією.

На запитання про те, чи погоджується музикант із громадською критикою мерії навколо подій реконструкції Узвозу, відповів: "Узвіз потребував реконструкції. Зробили дуже непогано. Чув, що знесли будівлі фабрики "Юність". У Києві зносять багато цікавих будівель, це погано. Але треба звертати увагу і на позитив. Ми концентруємо увагу на негативі. Якщо щось гарне робиться - не помічаємо. І журналістам не цікаво писати про таке".
Помилковий заголовок — DD ujne.nm yjdbq fkm,jv

25 Липня, 23:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)