Настільна версія
мова | язык

Куніс хоче знайти нареченого в Інтернеті та заперечує роман з Катчером

27 Липня, 00:17

Поділитися:

Голлівудська актриса українського походження Міла Куніс не втомлюється заперечувати свій роман з колишнім чоловіком Демі Мур Ештоном Катчером.

Зірка "Чорного лебедя" запевняє, що наразі самотня та зізнається, що не проти знайти нареченого в Інтернеті.

Крім того, Міла ніколи не мала коротких інтрижок, а її роман з Маколеєм Калкіним був чи не єдиними стосунками в житті актриси.

Про своє особисте життя та розваги Куніс розповіла в інтерв’ю журналу "7 Дней".

"По-перше, хочу одразу сказати: у мене зараз немає молодого чоловіка. Я - одна. Одна-однісінька. І це чиста правда, незважаючи на численні чутки", - заявила Міла, якій закидають роман з Катчером.
Міла переконує, що наразі ні з ким не зустрічається

Дівчина запевняє, що поки не готова до сім’ї.

"Я поки не готова до такої відповідальності. Але, звичайно, колись дозрію і обов'язково заведу і чоловіка, і дітей, обіцяю. Навіть так скажу: я б вважала за краще мати кохану людину і дітей, ніж роль в новому фільмі. Шокуюча заява, чи не так?" – пожартувала актриса.

За словами 28-річної Куніс, у її житті були лише єдині тривалі стосунки – з актором Маколеєм Калкіним.

"Ці стосунки мали на мене сильний вплив. Адже я була тоді ще зовсім юною, і ми не просто зустрічалися з Маколеєм час від часу, а досить швидко стали жити справжнім сімейним життям", - зізналася зірка.

"Все відбулося так стрімко: я навіть толком ніколи на побачення не ходила. Словом, я не знаю, що це таке. Та й куди я піду? Що, знайдеться хлопець, який просто так до мене підійде і покличе на побачення? Ні, звичайно. Не наважиться ніхто", - побідкалася Міла.

Що ж до стосунків з Ештоном Катчером, то Куніс переконує, що це лише дружба.

"А з Ештоном Катчером ми дружимо вже 15 років! Ми ж знімалися з ним багато років у серіалі "Шоу 70-х", який мене, власне кажучи, і вивів на високу орбіту. Ештон мене часто підвозив додому, морозивом годував, нам було завжди весело і комфортно разом, батьки мої його знають чудово, вони завжди йому довіряли. Яка там божевільна любов? Зустрілися, поговорили, випили по коктейлю, у нас повно спільних знайомих, що тут особливого?" – зазначила Куніс.

Так само лише дружба начебто пов’язує Мілу зі співаком Джастіном Тімберлейком, з яким вона знялася у фільму "Секс по дружбі".

"Ми з ним були і залишаємося друзями. Нічого більше. ОК?" – наголосила Міла.

Цікаво, що актрисі подобається шукати собі бойфренда в Інтернеті.

"Напевно, якби я не була актрисою і була менш відома, то взагалі не ходила б у бари у пошуках молодого чоловіка, а скоріше б знайомилася по Інтернету. Це ж приголомшливо зручно! Як робити покупки онлайн. Але хіба я можу? Вирішать, що це підстава - Міла Куніс шукає собі, бачте, хлопця на сайті знайомств. Хто ж повірить..." – поділилася Куніс.

Актриса розповіла, що коли в неї є можливість, вона разом з подружками сидить за ноутбуком та шукає хлопців.

"Точніше, я їм підбираю підходящі варіанти. Обожнюю це робити! До речі, одна з моїх хороших знайомих зустріла так свого майбутнього чоловіка", - зізналася Міла.

Нещодавно Куніс казала, що не вважає себе такою вже привабливою.

"Не те, що я прокидаюся вранці і ридаю, дивлячись на себе. Ні-ні. Але й не проводжу години перед дзеркалом, думаючи, яка ж я неземна красуня. А взагалі, знаєте, коли людина найбільш природна і схожа на себе? О п'ятій ранку! Очі ледве відкриваються, на голові повний бардак. Нафарбуватися ж і добре одягнутися - кожен може", - зауважила актриса.

"Мої батьки, до речі, ніколи не вихваляли мою зовнішність. Звичайно, вони не обзивали мене потворою, але й красунею ніколи не називали. Зате вони часто говорили, що я смішна. Наприклад, щоразу, коли я вдало жартувала, мій тато неодмінно помічав, що я розумниця. І я бачила, як він мною пишається. І так досі", - розповіла Міла.

Що ж до відпочинку, то актриса мріє мати у себе вдома СПА-салон.

"Якщо хто-небудь захоче вдома у мене побудувати СПА-салон і назвати його "Печера для леді" - будь ласка, ось мій офіційний дозвіл! Це - найкраща іграшка! Куди приємніше будь-яких плюшевих зайців", - зізналася Міла.

Раніше уродженка Чернівців розповідала, як в дитинстві гасала містом з хлопцями та була пацанкою. Відтоді дівчина нічого не боїться.

"Я дуже хоробра! Зазвичай всі бояться мене. У дитинстві я взагалі нічого не боялася. Ні жуків, ні змій, ні привидів. Зараз, правда, жуків терпіти не можу. Вони такі огидні! Що робити? Вік! Ростеш, вчишся, стаєш мудрішим, обережніше, думаєш про наслідки. Як же я расфілософствувалася!" – пожартувала актриса.

Міла, яка є обличчям модного дому "Dior", любить вантажний одяг 80-х років.

"Приголомшливі яскраві кольори, поєднання мережива і шкіри. Так стильно! Та й музика моя улюблена теж тих часів. Мадонна, Майкл Джексон, Принц", - поділилася Куніс.

Акторка також зізнається, що не любить ходити по клубах, а краще посидить вдома перед телеком з келихом вина.

"Ще люблю готувати. Можу з будь-яких залишків їжі змайструвати нове блюдо. Мене Маколей Калкін навчив. Він приголомшливо готував, і щодня ввечері мене чекав вдома з розкішною вечерею. Розпестив мене. Тож я поїсти люблю. Не дарма ж займаюся спортом три рази на тиждень з тренером. Саме щоб не відмовляти собі в таких задоволеннях", - сказала Міла.

На останок Куніс зазначила, що живе поруч із батьками, які нарешті вийшли на пенсію. Та й зі своїм старшим братом Міла також спілкується.

"Раніше він працював у Сан-Дієго, а нещодавно перебрався в Лос-Анджелеса. Він у мене вчений, займається серйозними медичними проблемами – зокрема методами боротьби з раком. Тепер він близько від мене, і я страшенно рада", - сказала актриса.
Помилковий заголовок — Reysc [jxt pyfqnb yfhtxtyjuj d Synthytns nf pfgthtxe' hjvfy p Rfnxthjv

27 Липня, 00:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій